Danas je PUN MESEC u osetljivom, emotivnom Raku, svom vladaru! Device, Jarčeve i Bikove čeka NEŠTO DIVNO! A evo šta očekuje svaki znak!

Danas je PUN MESEC u osetljivom, emotivnom Raku, svom vladaru! Device, Jarčeve i Bikove čeka NEŠTO DIVNO! A evo šta očekuje svaki znak!

2. siječnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Kod vas ke aktivan pun mesec, pa ste malo napeti i nervozni mada imate lepu podršku Jupitera, Marsa i Neptuna koji mogu da vam podare srećne praznične dane. Sada je vreme da skinete sve maske, a posebno kada su emocije u pitanju jer ste se dosta krili ispod oklopa koji više nema svrhu. Uran kreće direktno, pa pojedini Rakovi mogu baš za praznike doživeti iznenadne događaje, kako pozitivne tako i negativne koji će se posle pokazati kao dobri.

 

 

LAV

Vi čuvate vaše emocije koje ste sakupili u jednu celinu, čije ste polodove stekli kroz mudrost i razne talente. Planirate poslove – kako dalje, o porodici i nekim bitnim počecima u životu. Vaše emocije su usmerene na prihvatanje nadređenih i kako da im služite. Uran je krenuo direktno, pa vam daje originalnu viziju za budućnost – kako dalje? Pojedine osobe kreću napred. Biće i onih koje će odustati iznenada i pokrenuti nešto novo u svom životu.

 

 

DEVICA

Doživljavate divne trenutke sa vašim partnerom u ljubavi i planovima za budućnost. Mnoge Device će napokon da osete duboku emociju u sebi i od partnera tako da će se njihova nadanja i očekivanja ispuniti. Kod vas se pokreće kreativna moć razmišljanja i sposobnost rada u grupama koji može biti na neki način zajednički ideal.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4