Horoskop za siječanj: Škorpionima i Jarcima stiže obilje, Device u novoj ljubavnoj vezi, Vage neka se čuvaju ljubomore…

Horoskop za siječanj: Škorpionima i Jarcima stiže obilje, Device u novoj ljubavnoj vezi, Vage neka se čuvaju ljubomore…

2. siječnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Za ove emotivce slijedi period koji donosi puno obaveza. Mnogo će posla sada morati da odrađuju na silu ili pod presijom. Zato je važno da na vrijeme sve završe, te ne ostave posao za sutradan ili naredni period. Mnogo novina na poslovnom planu imat će od 15. siječnja nadalje. Stabilnost u financijama bit će bolja krajem mjeseca.

Ljubav je pod utijeajem aspekata prošlosti, ali i potrebe da se nadovežu na neki razgovor od prošle godine. Zauzeti Rakovi će izbjegavati razgovore i sukobe, dok će se slobodni baviti drugima oko sebe na drugačiji način, a možda će dobiti i ponudu za neki put.

Zdravstveno stanje je vrlo nestabilno. Pojačati imunitet i voditi računa o probavnom sistemu.

 

Poruka za Rakove: “Pokušajte meditirati!”

Sretan datum/broj za Rakove je 8.

 

 

LAV

Početkom godine Lavovima se pokreće nešto jako bitno na planu posla, ali do kraja mjeseca će morati da sami sebe ubrzaju kako bi završili nešto što im se nameće kao dobar početak. Morat će i da sada dobro promisle čime će se baviti tokom ove godine. Od nekih odluka koje će donijeti u siječnju ovisi im poslovna strana u narednom periodu. Savjet je Lavovima da se manje svađaju s ljudima u svojoj okolini, posebno s onima s kojima se generalno dobro slažu. Posao i pare će im ići zajedno, pa mogu računati na neki dodatni izvor prihoda.

Ljubav je Lavovima u sijačnju u drugom planu, jer će biti usmjereni na sebe i društveni život. Zauzeti Lavovi mogu donijeti stabilne odluke na prijedlog partnera, kroz razgovore konstruktivnog tipa, dok će slobodni Lavovi sada moći donijeti nove odluke u vezi osobe koja im se već dugo sviđa. Savjet za sve Lavove je da krajem mjeseca budu oprezni u donošenju emotivnih odluka.

Zdravlje se stabilizira.

 

Poruka za Lavove: “Budite okrenuti sebi!”

Sretan datum/broj za Lavove je 1.

 

 

DJEVICA

Za sve Djevice siječanj je vrlo pozitivan mjesec kada se mogu aktivirati po pitanju dva posla ili dva izvora prihoda. Njima će to vrlo pogodovati, imat će osjećaj da vrijede i da je to pravac kojim trebaju ići dalje, počevši od nove godine. Novčana strana im je, također, pozitivno usmjerena. Imat će podršku da odrade sve što zamisle, a pomoć stiže od ženske osobe.

Ljubavna strana je Djevicama pod utjecajem želje da zadovolje drugu stranu, a što im neće teško pasti, jer oni su znak koji voli udovoljavati drugima. Ovo je dobra mogućnost koju mogu iskoristiti slobodne Djevice kako bi ostavile dobar utisak na osobu koju su skoro upoznali. Do kraja mjeseca im je moguć početak veze ili jako dobre komunikacije.

Zdravlje je dobro, no provjerite tlak i štitnu žlijezdu.

 

Poruka za Djevice: “Opustite se maksimalno!”

Sretan datum/broj za Djevice je 9.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4