Ako ti se dešava OVIH 5 stvari, to su ZNACI da će ti se ŽIVOT uskoro DRASTIČNO PROMENITI

Ako ti se dešava OVIH 5 stvari, to su ZNACI da će ti se ŽIVOT uskoro DRASTIČNO PROMENITI

3. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Ponekad kada mislimo da se naši životi raspadaju, mi zapravo ne vidimo da stvari sedaju na svoje mesto. Iako promena nije uvek dobrodošla, uvek je zagarantovana, a često i kada mislimo da su naši životi postali potpuno zbrkani, to je zato što se sve prestrojava kako bi se uskladilo s našim pravim namerama i željama.

 

 

1. Sve što vam se ne sviđa postalo je nepodnošljivo

Ne postoji ništa slično osećanju razdražljivosti. Dolazi niotkuda, poput komaraca u noći, uzrokujući svrbež koji vas muči sve dok ne povredite kožu. Kada počnu da vam smetaju male stvari u životu koje vam nikad pre nisu smetale, znajte da promena dolazi.

Mora tako biti. Postoji određena količina negativnosti koju možemo izdržati, pre nego što napokon i poslednja kap prelije čašu. Mi pucamo… i prelazimo u akciju.

 

 

2. Osećate se izgubljeno

Najbolji način da pronađete sebe je da se izgubite. Svi smo čuli za tu izreku. Ipak, to zvuči malo naopako, sve dok … ne uspemo da shvatimo zašto. Kada se izgubite, nemate smer, a kada nemate smer, nemate želju.

 

Kada nemate želju, nemate potrebu ni za čim, a kada nemate potrebu ni za čim – tada vaša duša govori.

Iako možete da se osećate izvan kontrole, vi ste u ovom trenutku u jasnoj, savršenoj dispoziciji prihvatanja većih saznanja onoga što vaše srce zaista, nesebično i potpuno želi da vidite i razumete. To vas, dakle, postavlja na novi put, radikalna promena koja vam je možda očajnički potrebna, ona koja vas usklađuje s vašim umom, telom, srcem i dušom.

 

 

3. Izlazite iz inkubatora

Jeste li ikada primetili da su određeni periodi vašeg života u potpunosti nabijeni avanturama, zabavom s prijateljima i porodicom do tačke u kojoj se osećate da jedva možete da držite korak s tim? A ostatak godine je obeležen izolacijom, introspekcijom i pomalo (ako ne i u potpunosti) depresijom?

 

Dužina tih ciklusa može da varira, ali svako od nas prolazi kroz ove pomake momentuma tokom našeg života. Ti pomaci su kao ritam pulsirajućeg srca, a kako se krećemo kroz život u ritmu tog bubnja, nađemo se na trenutke začaureni i introspektivni, otvoreniji sa svetom koji je van tog ritma.

 

Ovi ciklusi su potrebni kada nastojimo da formulišemo našu perspektivu sveta. Introspektivna razdoblja nude emocionalni, psihološki i duhovni rast, dok spoljni impulsi nude iskustva, putovanja i nove perspektive. Kada izlazite iz razdoblja inkubatora, to je kao “ponovno mini rođenje”.

 

To bi značilo da ste uzeli vreme da napunite baterije, pregledate i ponovo ocenite stvari kako bi se usmerili na novi cilj, novi smer i novi život.

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2