Ako ti se dešava OVIH 5 stvari, to su ZNACI da će ti se ŽIVOT uskoro DRASTIČNO PROMENITI

Ako ti se dešava OVIH 5 stvari, to su ZNACI da će ti se ŽIVOT uskoro DRASTIČNO PROMENITI

3. siječnja 2018. 0 By Admin 1

 

4. Istovremeno se osećate prepadnuto, uzbuđeno i uznemireno

Vaša etapa inkubatora i ozdravljenja je završila svoj ciklus i dobili ste novi smer, šta je sledeće? Kada je nešto zastrašujuće i uzbudljivo … samo treba to da učinite. U ovom trenutku možete osetiti da će se nešto veliko dogoditi i gradi se momentum.

Nemate pojma šta da očekujete, ali samo znate da ste na pravom putu i ne možete dočekati ono što je na kraju tunela. Nema smisla smišljati stroge planove u ovom trenutku, jer će verovatno biti odloženi ili otkazani i samo ćete sebi uzrokovati nepotrebnu gnjavažu.

Vaša namera je postavljena, ali se energije još uvek usklađuju dok se mnoštvo verovatnih ishoda razvija. Svaki od njih treba istražiti pre nego što se odlučite na izbor koje je napravilo vaše više biće. Budite strpljivi u tom periodu, ostanite otvoreni i idite uz struju dok se staza postavlja. Ovo je uzbudljivo vreme!

 

 

5. Sinhroniciteti

Nema ništa lepše od suptilnih dokaza iz svemira da ste na pravom putu. Sinhroniciteti služe kao meka uveravanja da su vaše misli i dela usklađeni s vašim višim dobrom.

Kada se velike promene odvijaju, pojavljivaće se serije broja 5 gde god da pogledate.

5 – ice su najjasniji znak da treba da se pripremite, jer prolazite kroz promenu koja će vas protresti do vaše srži. Na promenu nikada ne treba gledati pozitivno ili negativno, ona je jednostavno potrebna.

05:55: Vreme je za buđenje, Neo.

 

 

thespiritscience.net/atma.hr

Stranice: 1 2