VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA SREĆU! Bika uskoro čekaju LJUBAVNA UZBUĐENJA, Vagu očekuje FANTASTIČNO LETO, Ribama u aprilu stiže STARA LJUBAV

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA SREĆU! Bika uskoro čekaju LJUBAVNA UZBUĐENJA, Vagu očekuje FANTASTIČNO LETO, Ribama u aprilu stiže STARA LJUBAV

3. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Svaki novi dan je izazov i novi početak, a evo za koje dane horoskop predviđa da će biti najsrećniji u 2018. godini!

 

 

OVAN

Vaš put prema sreći su avantura, uzbuđenje i akcija. Odmaknite se od rutine, od situacija i osoba koji vas čine teskobnim. Saturn će vam doneti nove i odgovornije uloge, možda i promenu na poslu, biće dosta obaveza s kojima ćete morati da izađete na kraj i zato je važno da ne zaboravite na sebe, na sve ono što vam pričinjava užitak i zadovoljstvo. Ako pustite iz svog života sve ono za šta se tako grčevito držite, a što je izgubilo rok trajanja, osetićete veliko oslobođenje. Pozicija Jupitera mogla bi da vam donese dobitke od drugih ljudi, usreći vas strastvenom pustolovinom, ali optimizam vas preplavljuje ulaskom Jupitera u znak Strelca tokom januara, najavljujući jednogodišnji ciklus obilja i rasta.

 

Najsrećnija razdoblja:

6. 3. – 17.3. Merkur i Venera u vašem znaku uneće mnogo novih sadržaja u vaš život. Spremni ste da isprobate nešto novo, kako u ljubavi, tako i u poslu.

16.4. – 30.4. Merkur naglašava vašu snalažljivost i komunikativnost. Usrećuju vas druženja, putovanja, prijatelji i nove poslovne mogućnosti.

 

BIK

Predstojeća godina donosi vam priliku za ostvarenje nove stabilnosti i sigurnosti. Štiti vas Saturn s kojim možete da izgradite nove vrednosti i učvrstite ona područja života koja su vam u protekle dve godine bila izvor nedoumica i teskobe. Sreća se krije u vašoj snazi i izdržljivosti, u sposobnosti da istrajete do kraja u onome što ste naumili, da se zaštitite od svega što vas uznemirava. Jupiter vam nudi zadovoljstvo kroz odnose i društveni život. Sada možete da proširite krug poznanika, pustite u svoj život neke osobe koje će vas obogatiti novim znanjem i korisnim iskustvima. Ako ste sami, ovo je dobra godina za pronalaženje nekog posebnog, za uživanje u zagrljaju osobe koja će vam pružiti ono što dugo tražite. Sreću pronalazite iznenada i kada najmanje očekujete.

 

Najsrećnija razdoblja:

1.1. – 17.1. Mars u Škorpiji budi strast, Venera u Jarcu daruje vam šarm i lepotu. Nekome ćete zapeti za oko. Pravo je vreme za ljubavna uzbuđenja.

31.3. – 23.4. Venera u vašem znaku daruje vam snagu privlačnosti, zato privucite u svoj život ono što vam je potrebno. Stižu materijalni i ljubavni dobici.

 

 

BLIZANCI

Teška i zahtevna vremena lagano ostaju iza vas. Ulazite u novo poglavlje života, a tamo se kriju i nove mogućnosti. Sreća je nešto što vi sami stvarate, svojim osmehom, dečjim duhom, zato ne dajte nikome da vam to oduzme. Ako promenite neke životne navike, na primer, ako počnete redovno da vežbate i zdravije se hranite, postaćete zadovoljniji sobom i svojim odrazom u ogledalu, što će vam ojačati samopouzdanje. Usrećiće vas i nova prilika na poslovnom planu, možda i udomljavanje kućnog ljubimca. Ljudi koje ćete upoznavati putem posla, biće vam od velike koristi. Pokazaće vam put prema novim ostvarenjima koji vam je dosad promicao. Kad je o ljubavi reč, zaboravljate na prošlost, isceljujete stare rane i tako obnovljeni krećete u nove osvajačke pohode.

 

Najsrećnija razdoblja:

24.4. – 18.5. U ovom razdoblju imate priliku da ispunite jednu želju, želju koja će ugrejati vaše srce, ispuniti vas pozitivnim mislima. Uživajte!

30.5. – 11.6. Jaki ste na rečima, uverljivi, aktivni, vidite ono što drugima promiče. Ostvarujete jednu poslovnu pobedu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4