VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA SREĆU! Bika uskoro čekaju LJUBAVNA UZBUĐENJA, Vagu očekuje FANTASTIČNO LETO, Ribama u aprilu stiže STARA LJUBAV

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA SREĆU! Bika uskoro čekaju LJUBAVNA UZBUĐENJA, Vagu očekuje FANTASTIČNO LETO, Ribama u aprilu stiže STARA LJUBAV

3. siječnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Ponekad je teško otići, napustiti ono što smo imali godinama, ali upravo se tu krije ključ vaše sreće! Pronađite mir s prošlošću i krenite da gradite novu budućnost jer tamo vas čeka jako puno novih iskustava koji će vam omogućiti rast i napredak. Jupiter će vam dati dar za poslovna i finansijska ostvarenja, u ovoj godini možete da zaradite više novca, ali i postanete svesniji svojih vrednosti.

Recite DA sreći

Nemojte da gledati unazad, nadate se onome što se ne događa, vreme je da stavite tačku na neke odnose i situacije i pronađete smisao u izgradnji novih poslovnih i ljubavnih snova. Sreća će vas pronaći tek onda kada odlučite da kažete Da sebi i okrenete leđa onome što vas troši i rastužuje, a u tome ćete imati pomoć nekih dragih ljudi.

 

Najsrećnija razdoblja:

7.8. – 26.8. Uživajte u čarima leta i dopustite Veneri u vašem znaku da vas odvede prema onim osobama i na ona mesta koja će vas usrećiti.

25.9. – 4.10. Dobićete jednu ponudu koja će vam pokazati koliko vredite. I ne trčite za onima koji vas neće. Ima onih koji silno žele da budu blizu vas.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo je jedna od srećnijih godina u vašem životu. Zato ne dajte preprekama i povremenim problemima da vas obeshrabre. Sada utirete put kojim ćete hodati narednih 12 godina. Možete proširiti posao, napredovati, pronaći nove izvore prihoda. Primetićete kako vas neke osobe više cene i poštuju, a unapredićete i kvalitet odnosa s kolegama na poslu, prijateljima i članovima porodice. I u ljubavi ćete imati sreće, samo je pitanje šta tražite. Sveže zaljubljeni mogli bi da uplove u bračne vode, a oni u dugim vezama da pronađu način kako da odagnaju monotoniju iz bračnog života i više uživaju u dvoje. U godini ste važnih odluka! Usudite se da pokrenete ostvarenje onoga o čemu dugo sanjajte. Kroz ostvarenja rastete, postajete svesniji sebe i bolje se osećate u svojoj koži.

 

Najsrećnija razdoblja:

1.1. – 17.1. Strastveni ste, puni energije i nesalomlivi. Sve što zamislite, sada možete i da ostvarite. Slobodno rizikujte, sreća je na vašoj strani!

3.12. – 31.12. Divno vreme za ljubav! Budite uz one koje volite. Jedna osoba spremna je na sve kako bi vas zadržala u svom životu.

 

 

STRELAC

Saturn je napustio vaš znak, vreme je i da vi napustite sve ono što vas je protekle dve godine uvlačilo u stanja teskobe. Sada imate više snage, odlučnosti i mudrosti da ispunite svoje želje. Sreća će pratiti hrabre, one koji se usude da rizikuju! U idućih deset meseci imaćete svog anđela čuvara, intuiciju, onaj unutrašnji glas koji će vas voditi u pravom smeru i omogućiti vam da sebi priuštite sve ono čega ste se u poslednje vreme odricali. Pojaviće se i jedna osoba koja će vam pomoći svojim znanjem i iskustvom. A kad dočekate novembar i ulazak Jupitera u svoj znak, dočekaćete razdoblje sreće i prosperiteta koje će potrajati narednih godinu dana. Zato sad počnite da pripremate teren za ono što dolazi.

 

Najsrećnija razdoblja:

25.1. – 10.2. Mars u vašem znaku poziva vas na akciju! Izlazak iz zone sigurnosti i jedno novo iskustvo doneće vam neslućeno zadovoljstvo.

13.12. – 31.12. Ovo je doba nezaboravnih provoda, novih poznanstava, možda i putovanja u inostranstvo. Sreća je tu, uz vas – prigrlite je!

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4