ŽENE U LJUBAVI: Blizancima su DUGE veze DOSADNE, dama Bik- VERNA do groba, Račica UŽIVA u pravoj ljubavi..

ŽENE U LJUBAVI: Blizancima su DUGE veze DOSADNE, dama Bik- VERNA do groba, Račica UŽIVA u pravoj ljubavi..

3. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Vaga je znak partnerstva, balansa i harmonije. One teže zajednici, saradnji i timskom radu. One su majstori pregovaranja i kompromisa. Vage ponekad ne pokazuju svoja prava osećanja, skrivajući se iza maske uglađenosti, samo da bi očuvale mir i harmoniju, pa makar to bilo samo naizgled. To može dovesti do toga da se ispod maske savršenog zajedništva nagomila nezaodovljstvo. Zato Vage moraju naučiti da budu iskrenije prema sebi i drugima i da otvorenije pokazuju osećanja, kao i da se odreknu pasivno agresivnog ponašanja.

 

 

Škorpija

Škorpije su poznate kao fatalno privlačan predstavnik Zodijaka. One važe za zavodnice, ljubavnice velikog stila. Svojim ljubavnim i seksualnim moćima, one će potpuno opčiniti partnera, podići ga na pijedestal i učiniti da se oseća veoma poželjnim. One teže stvaranju duboke emotive veze. I dok su Škorpije veoma visprene u izvlačenju emotivnih priznanja od drugih – pravi su detektivi, a kada dođe red na njih, one su zatovrena knjiga. To je veliki izazov za partnere ovog horoskopskog znaka – da proniknu i zaplivaju tajanstvenim dubinama Škorpije.

 

 

Strelac

Sa Strelčevima je uvek zanimljivo i ovaj znak će pomoći svom partneru da proširi horizonte. Strelčevi su „hodajuće enciklopedije“. Oni veoma lako i jednostavno izražavaju svoja osećanja, kao i strasti. Poznati su po svoj avanturističkoj prirodi. Slavni kao veliki zavodnici i šarmeri. To ne mora da znači da su neverni, ali njihov ponekad nehajni, nonšalantni pristup može učiniti da se njihov partner oseća nesigurnim. Moraju naučiti da njihov partner možda nije tako nezavistan i otvoren, kao što su to oni. A partner Strelca mora svojoj ženi rođenoj u ovom znaku dati potreban prostor i poštovati njihovu slobodu.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4