ŽENE U LJUBAVI: Blizancima su DUGE veze DOSADNE, dama Bik- VERNA do groba, Račica UŽIVA u pravoj ljubavi..

ŽENE U LJUBAVI: Blizancima su DUGE veze DOSADNE, dama Bik- VERNA do groba, Račica UŽIVA u pravoj ljubavi..

3. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Žena rođena u znaku Jarca je pouzdana, lojalna i nju zanimaju samo duge veze. Jarčevi rade vredno i naporno i imaju velike planove i očekivanja od budućnosti. One vole da budu najbolje u svemu, a to uključuje i sposobnosti u krevetu. Zato što su previše posvećene svom poslu, to može dovesti do toga da se njihov partner oseća usamljeno.

 

 

Vodolija

Ovaj vazdušni predstavnik Zodijaka je osoba od velikog poverenja. Veoma su posvećene i uradiće sve kako bi njihov partner bio zadovoljan. Kao i Blizanci i one su odlične u rešavanju problema. Imaju odlične društvene veštine i visoku socijalnu inteligenciju. Ponekad se mogu ponašati hladno i izgledati nezainteresovano, a to je samo zato što previše logično razmišljaju, ne obraćajući pažnju na emocije.

 

 

Ribe

One su intuitivne, vole čisto, uzvišeno i iskreno. Sposobne su da kroz vezu uspostave duhovno jedinstvo sa svojim partnerom. Partneru će pomoći da u sebi razbudi i otkrije duhovnu stranu, da oseti jedinstvo sa celim Kosmosom i da se sa verom prepusti univerzalnom toku. Mane su im što ponekad ne obraćaju pažnju na sitnice, što nonšalanto menjaju planove i dogovor. Pomalo su autistične i kao da žive u nekom svom svetu.

 

 

zenskimagazin.rs

Stranice: 1 2 3 4