Venera u Jarcu do 19. januara: Otvara se put ljubavi, nove veze na pomolu…

Venera u Jarcu do 19. januara: Otvara se put ljubavi, nove veze na pomolu…

5. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Tranzitna Venera bila je u aspektu konjunkcije s tranzitnim Saturnom u Jarcu (egzaktno 25. 12.). Brojne veze su tada osjetile rušenje i pomjeranje nestabilnih temelja. Venera će obrazovati i aspekt sekstila s tranzitnim Neptunom u Ribama.

 

Pitat ćemo se tih dana može li Ljubav pobijediti baš sve. I možemo li biti strpljivi, kako bi se emocija koju smo osjetili i uputili drugoj osobi, vratila u punom sjaju našoj duši.

 

Venera će obrazovati i aspekt sekstila s tranzitnim Jupiterom u Škorpionu (egzaktno 8. 1.). Mnogi od nas tih dana će iznova povjerovati u moć Ljubavi. U snove koji se ispunjavaju onima koji slijede svoj osjećaj. I onima koji se ne plaše voljeti.

 

Sunce, Venera i Pluton u Jarcu srest će se u aspektu konjunkcije (egzaktno 9. 1.). Istog dana će i tranzitni Mars u Škorpionu obrazovati aspekt sekstila s Venerom. Velika je energija koja će tih dana strujati zrakom. Velika je energija koja će nas pokretati da idemo, pitamo, priznamo i borimo se. Oni koji već sada bježe od energije, od emocije, tih dana neće više imati kuda.

 

Posljednji aspekt koji će Venera obrazovati tijekom svog boravka u Jarcu bit će aspekt kvadrata s Uranom u Ovnu. Uran više nije retrogradan. Venera je osjetila dodir Saturna. Nema više naivnosti, lažnih obećanja u koja smo nekada vjerovali.

 

Nema više blijedih emocija. Pucat će sve ono čemu se kraj već neko vrijeme nazire. Povezat će se ponovo oni koji se sreću iz života u život, i ponovo bježe jedno od drugog. Saturn u Jarcu više ne ostavlja prostora za pukotinu kroz koju se možemo provući. A Uran koji se bliži kraju svog boravka u Ovnu, neće dozvoliti da dalje lažemo i sebe i druge.

 

Hajdemo živjeti istinu. Hajdemo voljeti potpuno. Hajdemo ne okretati leđa onome što je dovoljno jako da nam dodirne dušu.

 

 

Rajna Cvetković / astroportal.in

Stranice: 1 2