HOROSKOP ŽENSTVENOSTI: Lavica svojom pojavom ZASENI druge žene, Vaga je “krhki anđeo”, a DAMA u ovom znaku je POSEBNA, zbog nje muškarci GUBE GLAVU

HOROSKOP ŽENSTVENOSTI: Lavica svojom pojavom ZASENI druge žene, Vaga je “krhki anđeo”, a DAMA u ovom znaku je POSEBNA, zbog nje muškarci GUBE GLAVU

6. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Lav

Kraljica. Ženstvenost lavice zaista je kraljevska, jer tamo, gde se ona pojavljuje, odmah prestaju postojti sve druge žene. I nije bitno što je to, kod nje, katkad samo plod njene mašte. Zapravo, ona zaista poseduje mnoge neosporne kvalitete , tako da joj se, ova mala slabost, oprašta . Ali zapamtite da  kraljice kroje svima sudbinu, te privlače i mnoge neugodnosti.

 

 

Devica

Mudra žena. To je ta mudra žena kojoj svi žele da se približe, ali malo ko uspeva. Devica zna šta znači prava mudrost; to je armirano-betonska logika, analitičko mišjenje, istinsko pronicljivo  zapažanje i fenomenalno pamćenje. Sve to poseduje žena-Devica. I zato je ona uvek na visini.

 

Vaga

Dama-Vaga je u stvari prava „devojčica“: krhki anđeo, stvorenje koje treba zaštititi od svog zla, i ovog bezdušnog sveta. Nežno i treperavo stvorenje, koje mnogi  ne žele uvrediti.Žena-Vaga, u nekom  smislu, kao da „nije iz ovog sveta“  – mnogo čita, romantična, zamišljena, živi u svom svetu, prvi je introvert. I ako uspete da dospete u njen svet, smatrajte da ste pravi srećnik.

 

Škorpija

Žena-vamp. To je tri u jednom: fatalna žena, veštica i seks bomba. Žena škorpija uspešno kombinuje u sebi sve osobine koje se obično pripisuju ženama, ne čineći, pri tome, nikakve razlike između pozitvnog i negativnog. U principu to je prekrasno, ali ponekad lakoverno i neshvaćeno stvorenje, koje je, bez obzira, veoma privlačno. Ubistvena ženstvenost. Muškarci zbog takve ženstvenosti često gube glavu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3