DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 9. januar: Burna dešavanja za Vage, Vodolije prati sreća, Raku stiže osoba iz prošlosti..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 9. januar: Burna dešavanja za Vage, Vodolije prati sreća, Raku stiže osoba iz prošlosti..

8. siječnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Razgovor sa osobom do koje vam je stalo, bi danas mogao postati veoma uzbudljiv. Vaš ljubavni život, bilo da ste trenutno u vezi ili ne, naglo će se poboljšati i postati itekako uzbudljiv. U večernjim časovima zvezde vam donose susret ili poziv od neke osobe koja vam je značila u prošlosti. Verovatno ćete nakon toga biti spokojni i radosni što više niste sa njom.

LAV

Trenutna pozicija planeta probudiće u vama želju da sedite pored svoje voljene osobe i dajete joj lekcije o ljubavi i životu. Ali to nije baš preporučljivo ukoliko želite da nastavite vašu vezu. Činjenica da vi uvek imate toliko toga da kažete, ubija u vašem partneru i sposobnost, a i želju da se iskaže, što uništava vezu i međusobni odnos.

DEVICA

Iako ste navikli da razgovore vodite uvek na isti način, danas biste trebali da promenite nešto i priđete osobi do koje vam je stalo iz druge perspektive. To će vam dati priliku da vas ona upozna u jednom sasvim drugom svetlu. Otvorite svoje srce i pokažite koliko ste ustvari osećajni i nežni.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4