Godišnji horoskop za NOVAC i POSAO otkriva: Koga u 2018. čeka BOGATSTVO, a koga BEDA!

Godišnji horoskop za NOVAC i POSAO otkriva: Koga u 2018. čeka BOGATSTVO, a koga BEDA!

8. siječnja 2018. 0 By Admin 1

 

VAGA

KARIJERA

Očekujte u 2018 velike promjene, ali ni slične onima koje ste prošli do sad. Očekuje vas puno više odgovornosti, ali i titula i brojne, dugoročne i pozitivne promene u profesionalnom smislu. Imat ćete i višak energije potrebne za izbor pravog smera za rast karijere. Odlično vrijeme, posebno za usavršavanje vještina koje imate od ranije.
Bitno je da date dovoljno važnosti privatnim interesima i hobijima jer će nekim pripadnicima znaka upravo to donijeti slavu i nagrade.

Problem će se pojaviti ukoliko ne uspete da nađete dobru ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Neće biti lako pronaći taj balans jer ćete se teško oduprIJeti potrebi da budete u svemu najbolji. Ta će potreba stalno biti prisutna i gurati vas da idete naprijed. Nemojte oklevati, zatražite usluge, povišice, promene smene i/ili premeštaj. Sve što zatražite ćete i dobiti. Neki od kolega i nadređenih ove će vam godine ići na živce. Računajte samo na sebe i svoj mukotrpan rad. Naročito uspješna godina za karijeru.

 

FINANSIJE

Znate šta je menadžment? Odlično, jer su vam ove godine menadžerske veštine potrebne da biste osigurali finansijsku stabilnost i preživjeli. Pokazat ćete se razumnijima kada je u pitanju trošenje novca, ali će vam problem predstavljati štednja. Saturn će vam pomoći da bolje upravljate finansijama i to bez preteranog truda, ali situaciju uvijek morate držati pod kontrolom. Tek ćete tamo krajem godine moći ugoditi sami sebi i ispuniti neke želje. Imat ćete troškove vezano uz prijatelje ili rodbinu i od vas će kroz čitavu godinu neko od njih očekivati finansijsku pomoć. Godina je dobra za investicije, za kupovinu automobila ili novog doma. Klonite se kupovine veće količine manjih stvari. Godina možda nije dobra u smislu likvidnosti i gotovine, ali zato što stvarate temelje za nešto dugoročnije.

 

 

 

ŠKORPIJA

 

KARIJERA

Ove godine daleko ćete dogurati kada je u pitanju poslovni život. Odlično je vrijeme da sve svoje ideje stavite na papir i započnete nove poslovne poduhvate koji možda na prvu djeluju neuobičajeno. Usudite se da sanjate velike snove i nemojte dozvoliti da vas ljudi oko vas zavaraju. Razotkrijte svoje pravo ja i svoju predanost i kolegama i nadređenima jer ćete se na taj način s njima bolje povezati u senzibilnom smislu. Nemojte se žaliti ni na kom koraku, umjesto toga iskoristite resurse, čak i kada će oni biti ograničeni, za to da se popnete nivo više na poslovnoj ljestvici. Pazite se lažnih prijatelja i finansijskih prevara. Ove ćete godine imati ogromnu količinu i vremena i resursa za dokazivanje sposobnosti i svoju moć. Oko druge polovine godine očekujte preispitivanje unutar sebe, a vezano uz buduće poteze na poslovnom planu. Budite konzistentni, radite jednakim intenzitetom kroz čitavu godinu i kraj godine će vam donijeti unapređenje i povišicu.

 

 

FINANSIJE

Od vas će se u ovoj godini tražiti da pripremite zalihe, stvorite finansijsku pozadinu i sigurnost u privatnom životu. Na samom početku godine sagledajte finansijsku situaciju i donesite nekoliko odluka kojih ćete se držati tokom cijele godine. To će vam pomoći da idete uzvodno u periodima finansijske degradacije. Držite se oprezno kad je u pitanju novac i klonite se impulsivnog trošenja. Neće biti puno nevolja što se finansija tiče, ali je savjet da pokušate barem nešto uštedjeti i da pokušate manje novca trošiti na porodicu i prijatelje. Računajte na to da će sredina godine vjerovatno od vas zahtijevati odricanje od veće količine novca. Imajte na umu vlastite finansijske prioritete i držite se pravila koje ste sebi ranije nametnuli. Pred vama je zdrav i stabilan finansijski period ali samo ako uspostavite strog finansijski režim. Prva polovina godine dobra je za ulaganja.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4 5 6