Godišnji horoskop za NOVAC i POSAO otkriva: Koga u 2018. čeka BOGATSTVO, a koga BEDA!

Godišnji horoskop za NOVAC i POSAO otkriva: Koga u 2018. čeka BOGATSTVO, a koga BEDA!

8. siječnja 2018. 0 By Admin 1

 

STRIJELAC

KARIJERA

Stvari izgledaju vrlo dobro. Ovo je jedan od najboljih perioda u vašem životu i možete sa stilom postići bitne stvari u profesionalnom okruženju. Istaknite svoju kreativnost, a sa poslovnim se obavezama nosite sa lakoćom, ali i dostojanstveno.

Djela govore više od reči zato dozvolite da ona govore za vas kad su u pitanju osobe od autoriteta i nadređeni. Uspeh ćete imati kroz čitavu godinu, ali nemojte dozvoliti da se usporite i previše opustite nakon pohvala i nagrada. Ovo je izvrsno vreme za gradnju mostova kada su u pitanju odnosi sa drugima zato ako imate kakve zidove podignute od ranije, potrudite se da ih srušite. Na putu do rasta i vlastitog razvitka može vas omesti samo vlastita osjetljivost. Pazite da se ne zanesete i ne padnete na lažna obećanja ove godine. Budite spremni da pružite pomoć onima kojima će ona biti potrebna na mjestu gdje radite.

 

FINANSIJE

Ženske pripadnice znaka suočit će se ove godine za većim brojem neizbježnih troškova. Uprkos svim naporima da uštedite i kontrolišete koliko trošite, takvi će izdaci dolaziti iznenada i imat ćete utisak da se stvaraju iz ničega. U periodima manjka novca pokušajte naći svoj mir. Klonite se kupovine na više rata, pozajmica i drugih troškova koje možete svjesno izbjeći. Isplanirajte budžet i to onaj koji vam dozvoljava da se pokrijete, ali i da ostavite prostora za nepredviđene situacije. Vreme je da se klonite pravno nejasnih situacija i budete predani sami sebi kad je u pitanju izbor navika trošenja. Na taj ćete način izbjeći bilo kakve finansijske opasnosti kroz čitavu godinu. Svu snagu usmjerite ka štednji i pokušajte ove godine poboljšati svoj finansijski standard.

 

 

 

JARAC

KARIJERA

Imatćete mnoštvo prilika da se istaknete na poslovnom planu ove godine. Biće vam dato dovoljno slobode da istražite sve poslovne mogućnosti, a istovremeno ćete stalno dobijati pomoć kolega, ali i nadređenih. Možete očekivati i okolnosti koje će vas dovesti do ponekih smetnji, ali ostanite smireni, marljivo i uporno radite te budite skromni kako bi odnosi sa kolegama bili zadovoljavajući. Sredina godine donosi sa sobom zastoje u karijeri, a za neke pripadnike znaka ona označava čak i prekid radnog odnosa. Dajte u ovom periodu sve od sebe i izaći ćete iz svake situacije kao pobjednik. Ove će vam se godine takođe isplatiti timski rad. Kraj godine nosi mogućnost premještaja i priliku za promenu smera, ali samo ako vi to želite da prihvatite. Vaša praktičnost i menadžerske vještine dovodi do toga da se uspnete ljestvicu više u hijerarhiji.

 

FINANSIJE

Očekujte stabilnu i mirnu godinu kada je u pitanju novac. Izbjegavajte impulsivno trošenje novca, malo pripazite na navike koje imate i stavite nešto novca sa strane za budućnost. Isplanirajte troškove i odredite prioritete za ovu godinu. Iako će vas privlačiti stvari koje služe samo da biste sebi njima ugodili, budite hrabri i klonite se ekstravagancije kako bi vam u budućnosti u životu bilo bolje. Sredina godine donijt će neki trošak povezan uz voljene osobe, ali to morate prihvatiti jer će kod takvih stvari biti nemoguće naći kompromis. Budite strogi prema sebi i udarite se po prstima svaki put kad uhvatite ruku na novčaniku u namjeri da kupite nešto samo zato što je jeftino. Godina je povoljna za investicije povezane sa zemljištima i nekretninama, a njen kraj zahtijevat će novac za avanture, putovanja i rekreaciju. Tad to možete da priuštite.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4 5 6