Sedmica u kojoj lete Amorove strele! Blizancima nedeljni horoskop najavljuje divno udvaranje, a Rakovi treba da se čuvaju ljubavnih gromova iz vedra neba…

Sedmica u kojoj lete Amorove strele! Blizancima nedeljni horoskop najavljuje divno udvaranje, a Rakovi treba da se čuvaju ljubavnih gromova iz vedra neba…

8. siječnja 2018. 0 By Admin 1

RAK (21. 6 – 22.7)

Posao: Predstavnicima vašeg znaka rođenima krajem znaka, Mars u Škorpiji daje vetar u leđa, pa ste preduzimljiviji, puni inicijative i energije. Ipak, za vas je oprez majka mudrosti, zbog čega izbegavate nepromišljene poteze. Posle 11. januara, pazite šta izjavljujete, naročito ukoliko se bavite zanimanjem zbog kojeg ste prisutni u javnosti, umetnošću, politikom, estradom, kao i advokaturom.

 

Ljubav: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. januara, klonite se rasprava sa partnerom, naročito ako ste junski Rak. Zbog aspekta između Venere i Urana, kao kao grom iz vedra neba, sredinom perioda može da vas pogodi Amorova strela.

 

Zdravlje: Provodite više vremena u prirodi.

 

 

 

LAV (23. 7 – 23.8)

Posao: Vašim znakom upravlja Sunce, simbol uspeha i ambicije, u konjunkciji sa Venerom, pod povoljnim uticajima Jupitera i Marsa, pa ste spremni da uložite maksimalan napor kako biste ostvarili svoj cilj. Pozicija Merkura, planete komunikacija koja upravlja vašim astrološkim poljem posla, u konjunkciji sa Saturnom, može da dovede do prolongiranja nekih dogovora.

 

Ljubav: Početkom perioda, izbegavajte konflikte sa partnerom, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji, Jarcu ili Vodoliji.

 

Šta donosi poslednja Mesečeva četvrt

Posle 11. januara, preko neke društvene mreže možete da upoznate mlađu, atraktivnu osobu. Vašu pažnju, na nekoj proslavi, može da privuče neki Strelac ili Ovan.

 

Zdravlje: Rekreirajte se.

 

 

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Posao: Vama upravlja Merkur, simbol inteligencije i logike, što znači da uvek prvo dobro razmislite pre nego što krenete u akciju. Mars u trećem astrološkom polju u inkonjunkciji sa Uranom, ove nedelje može da vas navede na pogrešne zaključke. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Vagi, 8. januara, vodite računa o tome šta kome pričate, potpisujete i izjavljujete, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi.

 

Ljubav: Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija i posla, 11. januara, ulazi u peto polje, donoseći vam nove kontakte i poznanstva sa interesantnim osobama. Krajem perioda, očekuje vas romantičan susret sa umetnikom ili sportistom.

 

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3