Sedmica u kojoj lete Amorove strele! Blizancima nedeljni horoskop najavljuje divno udvaranje, a Rakovi treba da se čuvaju ljubavnih gromova iz vedra neba…

Sedmica u kojoj lete Amorove strele! Blizancima nedeljni horoskop najavljuje divno udvaranje, a Rakovi treba da se čuvaju ljubavnih gromova iz vedra neba…

8. siječnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA (23. 9 – 22.10)

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. januara, izbegavajte dogovore sa ženama, bez obzira na to kog ste pola. Predstavnici vašeg znaka izbegavaju sukobe i rasprave, tako da probleme radije rešavaju na diplomatski način. Ulaskom Merkura, simbola posla, u vašu četvrtu astrološku kuću, 11. januara, otvaraju vam se nove mogućnosti na polju saradnje sa strancima.

 

Ljubav: Zbog napetih aspekata Marsa sa Uranom u kući partnerskih odnosa i Jupiterom u kući ljubavi, partner insistira na nečemu što vama ne odgovara. Naglašen znak Jarca u kojem će krajem nedelje biti polovina planeta, najavljuje susret sa nekom Vodolijom ili starom simpatijom.

 

Zdravlje: Nesanica.

 

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Posao: Ove nedelje trebalo bi da izbegnete rizične situacije, pošto ste pod uticajem Jupitera i Urana, simbola inostranstva i preokreta, zato, budite oprezniji prilikom dogovora sa strancima. Što se ugovora tiče, bolje je da ih potpisujete posle 11. januara, kada ojača pozicija Merkura, planete koja upravlja vašim poljem finansija i više sile.

 

Ljubav: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. januara, koja obrazuje kvadrat sa jednim od vaših vladalaca, Plutonom, simbolom seksualnosti i harizme, očekuje vas susret sa glumcem, muzičarem ili slikarom sa kojim možete da uđete u tajnu vezu. Jedan Bik misli na vas, a Jarac vam šalje SMS.

 

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

 

 

STRELAC (22. 11 – 21.12)

Posao: Ponekad previše rizikujete stavljajući sve na kocku, jer ste navikli na zaštitu svog vladaoca Jupitera, planete sreće, ali u prvoj polovini nedelje nemojte to da činite, budući da je Mars vrlo blizu Jupitera a pod nepovoljnim uticajem Urana, simbola više sile. Sredinom perioda, mnoštvo planeta u vašem astrološkom polju novca donosi vam dobitke preko kupoprodaje nekretnina.

 

Ljubav: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. januara, može da vam se udvara Škorpija ako ste dama.

 

Šta nam donosi Merkur u Jarcu

Posle 11. januara, Merkur, vladalac kuće partnerskih odnosa, ulazi u znak Jarca, što najavljuje susret sa osobom koju već poznajete preko poslovnih kontakata.

 

Zdravlje: Izbegavajte alkohol.

 

 

JARAC (22. 12 – 29.1)

Posao: Pod vlašću ste Saturna, planete uspeha i istrajnosti, zbog čega smatrate da je najbolje držati se devize “u se i u svoje kljuse”. Posle 11. januara, ulaskom Merkura, simbola i komunikacija, u vaš znak, bićete spremni da se suočite sa novim izazovima koje se odnosi na proširenje ili obnovu saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

 

Ljubav: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. januara, pod nepovoljnim uticajem Plutona, simbola moći, iz vašeg znaka, bilo bi bolje da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekoj Škorpiji ili Jarcu. Slobodni predstavnici vašeg znaka, krajem perioda, mogu da upoznaju nekog Raka.

 

Zdravlje: Reumatske tegobe.

 

 

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Posao: Vaša ljubav prema riziku ne poznaje granice, što nije neobično kada se zna da predstavnicima vašeg znaka upravlja nepredvidivi Uran, simbol preokreta. Međutim, ove nedelje ste pod uticajem Jupitera i Marsa, pa izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora sa strancima ostavite za drugu polovinu perioda.

 

Ljubav: Merkur, simbol komunikacija, posle 11. januara počinje da prelazi preko vaše 12. astrološke kuće u kojoj se već nalazi polovina planeta. Osim novih susreta i poznanstava, verovatno ćete se preko neke društvene mreže upoznati sa osobom čijem šarmu nećete moći da odolite.

 

Zdravlje: Čuvajte se za volanom.

 

 

RIBE (20. 2 – 20.3)

Posao: U vreme poslednje Mesečeva četvrti, 8. januara, novac vam pritiče iz paralelnih izvora prihoda, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Do sredine nedelje, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Obratite više pažnje na sitnice poput ključeva, dokumenata, kartica, telefona, punjača za mobilni ali i laptopove i sl.

 

Ljubav: Vama upravljaju Neptun i Jupiter koji u ovom periodu obrazuju harmoničan aspekt, donoseći vam romantične susrete. Merkur, planeta koja upravlja vašim poljem partnerskih odnosa, 11. januara, ulazi u znak Jarca, pa na kraćem putu u inostranstvu ili preko neke socijalne mreže, možete da se zaljubite u mlađu osobu.

 

Zdravlje: Više šetajte.

 

 

Izvor: Novosti

Stranice: 1 2 3