Ljubavna prognoza za 2018. godinu- BLIZANCI!- April donosi pravu ljubav!

Ljubavna prognoza za 2018. godinu- BLIZANCI!- April donosi pravu ljubav!

10. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Veze: U slučaju da je u Vašoj vezi bilo određenih problema, već sam početak godine donosi riješenje istih. Ukoliko je odnos stabilan, imati ćete sve razloge da budete sretni.

 

Period od 9. mjeseca pa do kraja godine, mnogim parovima donosi zajedništvo i brak, a nekima i ostvarenje potomstva. Ukoliko ste u vezi na daljinu, period od 4. do 8. mjeseca donosi izvjesna otežanja, manje udaljavanje i zahlađenje. Partner će osjetiti želju povući se i podrobnije razmisliti o svemu, mada uz više Vaše inicijative i želje, sve će se riješiti na pozitivan način već od kraja ljeta.

 

Ako ste u klimavom odnosu koji nema čvrstu formu, gdje je jedno od vas ili ste čak oboje zauzeti, ili u odnosu, gdje niste dovoljno sigurni u svoja osjećanja, unaprijed znajte – ništa od ozbiljnosti i stabilnosti tog odnosa…ne prekidajte ga, iz čista mira, uživajte dokle Vam se to bude dalo, a u zadnjem kvartalu godine dolazi Vam velika ljubav sa novom osobom.

Slobodni: U prva 3 mjeseca moguća su zanimljiva poznanstva, pa čak i velike želje da ista prerastu u vezu, međutim još uvijek nećete biti spremni, pa će se sve i završiti na prolaznom zanosu. Mnogima od Vas period od početka proljeća, točnije od 4. – prve polovice 5.mjeseca, u život dovodi osobu, koja će Vas u samom startu oboriti s nogu, i sasvim je izvjesno da ćete otpočeti ljubavnu vezu, koja može biti vrlo kvalitetna i trajna.

 

Ako Vam se tada ne bude dogodila velika ljubav, onda će Vam se, nakon jednog avanturističkog perioda, ljubav zasigurno dogoditi u 9. mjesecu.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2