SUDBINA JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: Evo šta astrolozi predviđaju za SVAKI ZNAK u 2018. godini

SUDBINA JE ZAPISANA U ZVEZDAMA: Evo šta astrolozi predviđaju za SVAKI ZNAK u 2018. godini

10. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Vaga: Ko rizikuje, profitira

Jupiter sugeriše da ulazite u odlično finansijsko razdoblje, kad se vaši prihodi mogu jako uvećati i omogućiti da si ispunite neke velike želje. Pokrenite tok novca, ali ipak pripazite da vam baš sve ne procuri kroz prste.

Ako ste planirali da promenite posao, pokrenuti vlastitu radnju ili krenite na dodatnu edukaciju, započnite punom snagom. Oslonite se na vlastite snage, ne očekujte previše pomoći od drugih. Premda ste skloni da odlažete odluke, prepustite se povremeno instinktima i usudite se da rizikujete. Isplatiće se!

Najveće obaveze pojavljuju se u porodičnom okruženju. Roditelji i najuža porodica povremeno će vam svojim zahtevima uzeti puno vremena, ali odradite svoje obaveze strpljivo.

Postajete svesni da su potrebne neke značajnije promene u organizaciji porodičnog života. Pokrenite dugoročne planove za preuređenje doma, a potrebno je započeti rešavanje svih poslova u vezi s nekretninama.

 

 

Škorpija: Verujem u sebe

Jupiter u vašem znaku sugeriše da ćete tokom godine imati mnogo povoljnih prilika za napredak na svim područjima života. To su prilike da učite, bolje zarađujete, budete srećniji i zadovoljni sobom.

Od vas se očekuje da rizikujete i zgrabite srećne prilike kako biste ostvarili neke od svojih najvećih želja! Svetlost i optimizam koji ulaze u vaše srce razbiće sumnje i mračne misli. Intuicija vam govori da je sve u redu i poručuje vam da verujete u sebe.

Što više budete pomagali drugima, to ćete više dobiti zauzvrat. Ovo je odlično vreme da se posvetite učenju neke nove veštine ili ozbiljnom studiranju.

Strpljenje i mudrost

Najveći se izazovi pojavljuju u svakodnevici, na svim nivoima komunikacije, od neposlušnih računara i nepouzdanih automobila do nesporazuma s bliskim rođacima ili susedima. Sve ćete rešiti uz strpljivost i mudrost, a sreća je tokom cele godine na vašoj strani.

 

 

Strelac: Upoznajte sebe

Vaša znatiželja i unutrašnji nemir koji vas stalno tera na potragu za novim iskustvima ove će se godine usmjeriti prema vašem unutrašnjem biću. Da biste zaista napredovali ‒ otkrićete na svoje iznenađenje ‒ morate mirovati!

Najvažnije spoznaje i osećaj svrhovitosti pronalazite u neistraženim prostorima svoga srca i svoje duše. Zapisujte snove, meditirajte, a ako bude potrebno, krenite na psihoterapiju. Pustite sva očekivanja i dopustite da vam vaši unutrašnji vodiči ili sam svemir pokažu pravi put.

Financijsko stanje, nešto skromnije od onoga na što ste navikli, nateraće vas da preispitate svoje vrednosti. Da li vam je stvarno važno sve ono na šta trošite novac? Možete li drugačije rasporediti troškove? Velikodušni ste pa vam novac često curi kroz prste, ali tome ove godine treba stati na kraj. Smirite tempo i posvetite se sebi jer ćete tako najbolje obnoviti svoj optimizam i vizionarski duh.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4 5 6