ROĐENI POBEDNICI I VEČITI BAKSUZI: Jedan znak je osuđen na VEČNU BORBU kroz život, a OVA 3 znaka SREĆA PRATI U STOPU

Lav

Vi ste tako mudri i odlučni, stoga uopšte ne morate brinuti o tome jeste li srećni ili ne. Vaš život je poput gline, a vi ste vajar, spremni da oblikujete sudbinu onako kako vi želite.

Advertisements

Zaboravite četiri lista deteline, vi ste u sedištu vozača kada želite da ostvarite svoj cilj.

 

 

Devica

Sreća je uvek nekako bila izvan vašeg dosega, a vi ste verovatno navikli na taj osećaj razočaranja. Iako se može činiti nepoštenim da je vaš život teži nego je većini, postoji razlog za vaš nedostatak sreće. Imate najjača ramena u zodijaku.

Vi ste ovde kako bi iskusili teškoće, naučili nešto iz njih i onda pokazali svetu šta je to što je potrebno da ih savladate.

Gledajući iz ove perspektive, zapravo bi trebalo da se osećate srećnim i drugi ljudi oko vas su srećni što vas poznaju, jer mogu puno da nauče od vas.

 

 

Vaga

Hej, srećkoviću! Nije tajna da ste večni optimista i da se život često odvija tačno onako kako želite. Ako ste se ikada pitali zašto obično iz svakog lošeg dana izađete neozleđeni, odgovor je – to ima veze s vašom percepcijom.

Možete zahvaliti svojoj vladajućoj planeti – Veneri, što vidite čašu napola punu i što imate prilično sreće u životu.

 

 

Škorpija

Iako ste skloni da primećujete negativnosti u životu, istina je da ste zapravo prilično srećni. Kada uložite samo malo truda u ono što želite, možete sve ciljeve ostvariti, a kada vam je potrebna promena scenarija, život vam ide na ruku.

 

Mnogi nisu u stanju da upravljaju svojim brodom brzo i jednostavno kao vi, stoga se može reći da ste prilično srećni.

…nastavak na sledećoj stranici…

Advertisements

Komentariši