Ono šta PRVO vidite na slici otkriće VAŠE PRAVO LICE

Ono šta PRVO vidite na slici otkriće VAŠE PRAVO LICE

12. siječnja 2018. 0 By Admin 1

2. Mozak/stablo

Baš kao i stablo na ovoj slici, želite dosljedno razvijati svoje znanje. Jako ste znatiželjni. Pokušavate naučiti i razumjeti što je moguće više. Razlog svemu što radite je taj što tražite znanje.

Volite učiti nove stvari i istražiti različite teme. Vjerojatno ste ljubitelj nadnaravnih fenomena, teorija zavjere i misterija. Drugi bi vas opisali kao nekoga tko je obrazovan u mnogim različitim područjima.

Možete lako razumjeti psihologiju i psihološke pojmove. Da ste rođeni par tisuća godina u prošlosti, bili biste bez sumnje filozof. Ali svaki pojedini podatak koji ste prikupili namijenjen je većoj svrsi. Veća svrha svega što pokušavate shvatiti jest pronaći kozmičku istinu.

Vaš pristup za samoaktualizaciju je unutarnji. Počinjete od vanjskog svijeta i apsorbirate što više informacija kako biste se mogli približiti istini i pronaći odgovore koje tražite. Nije vam stalo do toga kako vas drugi percipiraju, samo želite saznati tko ste stvarno i što radite ovdje. To je vaša najveća tajna.

Ne postoji ništa krivo u vašem pristupu, samo pazite da se ne izgubite u tom procesu. Vi niste odgovori koje ste pronašli, vi ste onaj koji postavlja pitanja.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3