VIKEND HOROSKOP: Slobodne Vage očekuju VAŽAN POZIV, jedan znak okreće NOVI LIST što se tiče ljubavi!

VIKEND HOROSKOP: Slobodne Vage očekuju VAŽAN POZIV, jedan znak okreće NOVI LIST što se tiče ljubavi!

12. Januara 2018. Off By Dajana
Ovnovi su puni ideja, ali im nedostaje realizacija. Blizance očekuje neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu koji može doneti osveženje. Škorpije su ovog vikenda zbunjene i osećaju nesigurnost…

OVAN

Puni ste ideja, ali vam nedostaje realizacija. Prijatelji daju naznake za ozbiljniju poslovnu pomoć, ali vi treba da budete manje oholi.  Zadovoljni ste svojim izgledom. Osećate poglede iz neposredne okoline, ali ste još uvek nezainteresovani da uđete u bilo kakav oblik veze.

 

 

BIK

Neko od prijatelja pokušava da vam pomogne oko promene posla, ali se vi još uvek ne osećate sigurno i ne želite da prokockate nečije poverenje. Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška voljenoj osobi biće naglašena ovog vikenda.

 

 

BLIZANCI

Neplanirani susret sa prijateljima i razgovor o poslu može doneti osveženje na poslovnom planu. Moguće je da ovog vikenda odete na kraći poslovni put. Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4