ŽENA HEROJ! Ova dama Zodijaka NIKADA neće biti ROBINJA –  snažnija je od većine muškaraca i oni prosto LUDE ZA NJOM!

ŽENA HEROJ! Ova dama Zodijaka NIKADA neće biti ROBINJA – snažnija je od većine muškaraca i oni prosto LUDE ZA NJOM!

12. siječnja 2018. 0 By Admin

Žena kao izvor vječne inspiracije, ljepote, radosti, sreće, svih božanstvenih darova, ali i tajanstvenih zagonetki i promjenjive ćudi … ženu i njenu ljepotu tumačili su mnogi filozofi, oslikavali razni umjetnici, književnici, pjesnici … Mi ćemo vam predstaviti žene iz kuta zvijezda, osnovne značajke koje predstavljaju glavne odlike ženske prirode, ali koje prepoznaje kroz pripadnost ili obilježja određenog astrološkog sazviježđa,pise stil.kurir.rs

 

Žena Ovan

Ona ima odlučan karakter, voli sve što je čisto, jasno, precizno. Brzo i aktivno reagira na sve što se događa. Obično pridaje veći značaj akciji, nego razmišljanju. Zabrinutost je obuzima samo trenutno, ali ne ostavlja neke duboke tragove. Ne podliježe lako valovima obeshrabrenja i pesimizma. Obdarena je samopouzdanjem. Hrabra je i poduzetna. U stanju je ići korak po korak da bi ostvarila životne ciljeve. Poduzima i određene rizike da ne bi zalutala u labirintima neodlučnosti.

Njezin entuzijazam i dinamičnost su dovoljno snažni pokretači da prebrodi sve teškoće. Često pokreće inicijativu i kad se nađe na raskrižju dva puta, brzo se odlučuje. Prihvaća izazove i rizike, nerijetko pokazuje odustvo stila. Ne podnosi komplicirane situacije. Ne voli ljude koji nalaze zadovoljstvo u konfuznim pričama i događajima. Ponaša se nonšalantno i izravno. Događa da svojim impulzivnim reakcijama nekog grubo povrijedi, iako nije imala takvu namjeru.

 

 

Njezin karakter ima veliki utjecaj i na ponašanje u ljubavi. Ona se nikako ne može svrstati u red žena – robinja. Previše je neovisna da bi mogla podnijeti da je netko stavi u “kavez” pa makar i zlatni. Traži uzajamno povjerenje, koje će osigurati život udvoje bez scena i sumnji. Ljubomorna je i to pokazuje. Zahtijeva jasne odgovore na pitanja. Njenom partneru nije lako ako počne da je mimoilazi i izbjegava. Ako je partner prevari, osjetit će da joj je ponos povrijeđen, da je ranjeno njeno samoljublje i sigurno neće lako prijeći preko toga.

 

U svemu želi imati svoju ulogu, da se u svakoj prilici čuje njezina riječ. Ako naiđe na ličnost koja je slabija od nje, postoji opasnost da je potčini. Takva situacija joj se neće svidjeti, jer u dubini duše ona nije pristalica takvih veza. Za nju je idealan muškarac onaj koji ima jak karakter. Njena odvažnost, entuzijazam, spontanost igrat će veliku ulogu u njenim emotivnim vezama.

Nježnosti prema voljenom čovjeku može javno pokazivati i on će zbog toga biti ganut. Ali, tražit će isto da i on pokazuje svoje osjećaje prema njoj. U ljubavi kao i u životu traži punu angažiranost. Ona daje sve ili ništa. Ponekad je beskrajno plemenita, a ponekad pokazuje znakove egoizma: prvo misli na sebe pa tek onda na druge. Ne voli laži i obmane.

 

 

Žena Bik

Ona stoji čvrsto na zemlji. Voli sve što je postojano i opipljivo. Sanjarenje za nju predstavlja samo duševni odmor. Nikad se ne zadovoljava varljivim obećanjima, slatkim iluzijama i ne prepušta se fantazijama. U prijateljstvu je vjerna, ali odanost traži i od suprotne strane. Ako je netko iznevjeri, neće burno reagirati. Njene reakcije su lagane i manje vidljive, ali zato beskrajno duboke i obično trajne.

 

Ako se uvjeri da se netko prema njoj loše ponio ili da je povrijedio njenu dobronamjernost, to mu nikad neće oprostiti. Veliko je zlopamtilo. Nije pristalica promjena i preokreta, ni svega što može promijeniti ustaljeni tijek njenog života. Poštuje principe, predrasude, koncizne ideje. Iako je njezin karakter jak, postoje u njemu i neke slabosti. U načinu života pojavljuju se ponekad pasivnost i lijenost.

 

Bježi od briga i problema, ne voli komplikacije.

Ljubav igra veliku ulogu u njenom životu. Ona nije sinonim strasti, bura, razdiranja ili romantizma, već nježnosti i uživanja. Kod muškarca je privlači njegov fizički izgled. Što se krije iza njegove vanjštine manje je interesira na početku. Kad upozna osobu koja joj se sviđa, želi na svaki način privući pažnju.

 

Prije nego što se odluči na trajniju vezu, želi biti sigurna da je pravi onaj, koji je pronašao pouzdani put do njenog srca. Ne vezujete se lako. Ljubav u njenom srcu sporo sazrijeva. Osjećaji se postupno razvijaju. Ne podnosi prisutnost druge žene, makar to bila i kolegica njenog partnera. Umije vješto isplesti mrežu oko njega da bi ga sačuvala. Ako otkrije neverstvo, spremna je da uzvrati na isti način.

 

 

Žena Blizanci

Dinamika je najvažnija crta njenog karaktera. Beskrajno cijeni slobodu i neovisnost. Ne dozvoljava da joj bilo tko gospodari, niti nameće svoju volju. Vrlo je inteligentna, ali ne i pronicljiva. O ljudima koji joj žele dobro ponekad pogrešno sudi pa je u stanju i da ih uvrijedi.

Isto tako, pogrešno procjenjuje namjere onih koji joj ne žele dobro i to joj se sveti, iako toga nije svjesna. U poslu umije naći najbolji način ka uspjehu. Ambiciozna je, ali ne pretjerano. Kada radi želi da je ljudi cijene, ali očekuje i materijalni učinak svog napretka. Nikad se neće prihvatiti posla koji joj ne donosi i materijalnu korist. Ali, novac troši lako.

Kao i u životu tako i u ljubavi, drži do svoje slobode. Čak i kada zavoli nekog, plaši se da se za njega previše ne veže. U ljubavi i braku je vjerna. Ako se razvede, tog čovjeka nikad neće zaboraviti. Nije ljubomorna i pristalica je suvremenih običaja i navika. Prijevaru može oprostiti. Ali, zna biti potpuno isključiva. Više voli i raskid, nego da ostane s onim koji je obmanuo. U ljubavi je izuzetno dinamična. Osjećaje ne pokazuje javno.

Voli društvo i želi se pokazati kao komunikativna osoba, koja ima širok krug poznanika. Zato se nikako ne može složiti s partnerom koji nije dinamičan. U tom traganju za novim poznanicima neće uvijek uspijevati. Događa se da je više sama, čak i dok je okružena društvom. Možda nikada neće do kraja shvatiti da je ponekad bolje imati malo odanih prijatelja, nego mnogo onih koji su neiskreni i dobro glume.

 

 

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4