ŽENA HEROJ! Ova dama Zodijaka NIKADA neće biti ROBINJA –  snažnija je od većine muškaraca i oni prosto LUDE ZA NJOM!

ŽENA HEROJ! Ova dama Zodijaka NIKADA neće biti ROBINJA – snažnija je od većine muškaraca i oni prosto LUDE ZA NJOM!

12. siječnja 2018. 0 By Admin

Žena Vaga

Nije odlučna i energična. U donošenju odluka oklijeva i nikako da pronađe pravo rješenje. Nije posebno ambiciozna i uvijek joj je potreban netko kome će rado prepustiti dio obveza. U svemu što poduzima želi da se unese, ali to joj ne polazi uvijek za rukom. I onda kada joj se čini da prepreke nikako ne može savladati, povlači se i miri sa sudbinom.

 

Ona se želi dopasti drugima, društvena je, voli izlaziti. U njoj postoje dvije ličnosti: jedna koju pokazuje drugima, ponekad mirna i krotka, ponekad sušta suprotnost, naprasita i eksplozivna, druga je ona koju nikad ne pokazuje, koju rijetko tko može otkriti i koju ljubomorno čuva. U strahu da je ne otkriju, ona se prikazuje drugačijom, često stavlja na sebe masku ljubaznosti i osmijeha.

 

Odličan je glumac, čak i prema najbližima. Ne voli burne scene i svađe pa ipak, se često nađe u njima. Nije čak ni svjesna da ih je sama svojim provokativnim ponašanjem izazvala. Osjećajna je i strasna. Posjeduje izuzetan šarm. Ljudi u njoj vide nešto ljupko, ugodno i tajanstveno.

 

Izuzetno je inteligentna. U izboru partnera mnoge Vage znaju pogriješiti. Smatraju da partner treba da im bude glavni oslonac u životu, a događa se da se vezuju za onog koji postaje pravi tiranin čim osjeti njihovu slabost. Njima bi najviše odgovarao muškarac koji bi znao cijeniti njihove kvalitete i koji im ne bi stalno prebacivao zbog nedostatka energije da podnosite teškoće. Njoj je potreban partner jakog karaktera, ali koji bi bio i izuzetno nježan i pažljiv. Nije sklona promjenama u ljubavi.

 

 

 

Žena Škorpion

Ona sigurno nije pasivna, mirna i krotka žena. Plahovite je i strasne prirode. U životu ništa ne radi napola. Ne voli neodlučnost. Razočaranja i neuspjesi je duboko pogađaju. Kod nje u svemu dominira instinkt. Najbolje odluke diktirane su upravo njenom intuicijom. A njezini prvi utisci o ljudima i stvarima, su najčešće točni i precizni.

 

Ne pravi taktičke ili psihološke pogreške. Izvjesne žene traže mir, a kod Škorpionke to nije slučaj. Njena osjećanja su uzavreli orkan. Simpatija ili antipatija koju osjeća odmah se primjećuje. U ljubavi ne spada u kategoriju hladnih žena. Njene reakcije u ljubavi su nagle i neposredne.

 

Fizička ljubav za nju ima veliki značaj. Njezina strast i snaga svrstavaju je u red žena koje imaju moć zavođenja. Mnoge žene rođene u znaku Škorpiona iako nisu istaknute ljepotice, fascinantno i magično djeluju na muškarce. Moglo bi se pomisliti da je ljubav za nju samo igra, ali to nije istina. Vrlo je senzibilna.

 

Spremna se je predati do kraja, a njezin izabranik postaje centar njenog življenja. I onda kada se uda, ona nije uplovila u mirne vode. Voli akciju, kretanje, obnavljanje. Ljubav za nju nije samo strast, nego i vječna borba sa životnim izazovima. U životu podsvjesno želi dominirati ljudima, događajima ili stvarima. Ni njezin izabranik to ne može izbjeći. Uvijek će željeti na neki način da mu nametne svoju volju.

 

 

 

Žena Strijelac

Njezin karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi je vodi ka mirnom životu, a druga strana njenog karaktera je sasvim drugačija. Ona je smjela, neovisna, želi prekoračiti ustaljene barijere, upušta se u rizike. Vrlo je ambiciozna. Nije ravnodušna ni prema čemu što bi moglo uvećati njen ugled. Ima istančano osećanje za sve životne vrijednosti, a ne voli zbrku i anarhiju.

 

Njezin temperament je ishitren, naprasit, neobuzdan i on je uvijek gura naprijed. Ta vitalnost, koju njena okolina teško može shvatiti, mora se uvijek iskazati. Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama, ona voli biti u društvu. Mržnju ne može podnijeti.

 

Njezina prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. Ona je otvorena, lojalna. U ljubavi, prva želja joj je da sretne muškarca koji će joj se diviti i koga će moći predstaviti prijateljima bez imalo ustručavanja.

 

Prezire osrednje vrijednosti i zato se u ljubavi ne zadovoljava bilo kim. Za nju ljubav znači divljenje i njezin izabranik mora biti čovjek jakog karaktera. Ne voli ljude koji stidljivo iskazuju osjećaje. Čovjek njenog života mora otvoreno iskazati svoju ljubav i na svaki način je dokazati. Je li ljubomorna? Ne previše. Ipak, prijevaru neće nikada oprostiti.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4