ŽENA HEROJ! Ova dama Zodijaka NIKADA neće biti ROBINJA – snažnija je od većine muškaraca i oni prosto LUDE ZA NJOM!

Žena Strijelac

Njezin karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi je vodi ka mirnom životu, a druga strana njenog karaktera je sasvim drugačija. Ona je smjela, neovisna, želi prekoračiti ustaljene barijere, upušta se u rizike. Vrlo je ambiciozna. Nije ravnodušna ni prema čemu što bi moglo uvećati njen ugled. Ima istančano osećanje za sve životne vrijednosti, a ne voli zbrku i anarhiju.

 

Njezin temperament je ishitren, naprasit, neobuzdan i on je uvijek gura naprijed. Ta vitalnost, koju njena okolina teško može shvatiti, mora se uvijek iskazati. Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama, ona voli biti u društvu. Mržnju ne može podnijeti.

 

Njezina prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. Ona je otvorena, lojalna. U ljubavi, prva želja joj je da sretne muškarca koji će joj se diviti i koga će moći predstaviti prijateljima bez imalo ustručavanja.

 

Prezire osrednje vrijednosti i zato se u ljubavi ne zadovoljava bilo kim. Za nju ljubav znači divljenje i njezin izabranik mora biti čovjek jakog karaktera. Ne voli ljude koji stidljivo iskazuju osjećaje. Čovjek njenog života mora otvoreno iskazati svoju ljubav i na svaki način je dokazati. Je li ljubomorna? Ne previše. Ipak, prijevaru neće nikada oprostiti.

 

 

Žena Jarac

Njezin odnos prema životu je realan. Voli postojanost. Cijeni samo one ljude koji imaju izvjesnih vrijednosti sukladno njezinim shvaćanjima. U životu ne voli gubiti vrijeme na neozbiljne ili nevrijedne situacije. Prezire dokone razgovore. Zna točno procijeniti slijed pojedinih događaja i sjajan je organizator.

 

U poslu, kao i u životu, ne želi na svaki način privući pažnju drugih. Radi diskretno i vrijedno kao mrav. Samoća je njeno utočište. Sama odlučuje da na neki način živi po strani. Ne bi se moglo reći da je veliki optimist, a život je za nju nešto vrlo ozbiljno. Od njega ne očekuje mnogo radosti, ne vjeruje ni u kakva čuda. Kada dobije neku satisfakciju, ne prima je kao obvezu već kao pravi poklon.

 

Nju nije lako osvojiti. Kod nje ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči to priznati, to se obično događa nakon dugog poznanstva s nekim muškarcem. Ljubav se kod nje sporo rađa.

 

Kada se odluči za nekoga vezati, to je za cijeli život. Ni vrijeme ni dugi rastanci, ne mogu poremetiti njenu ljubav. Njezin partner mora biti vrlo strpljiv. Mnoge pripadnice ovog znaka ostaju do kraja života neudane, a mnoge se udaju u zrelim godinama, više po nalogu razuma, nego po zanosu srca.

 

 

 

Žena Vodenjak

Iza njenog ponekad ironičnog stava, krije se nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Ona živi u svom svijetu snova i nema se hrabrosti sukobiti s potpunom istinom. Njena shvaćanja o svijetu su idealistička. Na nju se može utjecati. Svjesna je toga, brani se, stavlja na sebe masku ironičnosti, a ponekad i cinizma.

 

Posjeduje širinu duha. Svakog čovjeka pomno analizira, trudi se da ga dobro razumije. To ne čini iz puke radoznalosti, već iz želje da se približi ljudima. Nije mnogo poduzetna, ali u poslu lako napreduje. Vrlo je osjetljiva.

 

Voli promjene i putovanja, ali zbog neodlučnosti rijetko ostvaruje te želje. Vrlo je zavodljiva i privlači pažnju muškaraca. Dugo bira, ali kada se jednom uplete u mreže ljubavi, to je za cijeli život. U ljubavi je velikodušna. Voljenoj osobi će pokloniti sva svoja osjećanja. Muškarca tiranina ne može podnijeti. Njoj je potreban čovjek jačeg karaktera i veći realist od nje same. Ne voli laž i izvještačene ljude.

 

 

Nastavak na sledecoj stranici…