ŽENA HEROJ! Ova dama Zodijaka NIKADA neće biti ROBINJA –  snažnija je od većine muškaraca i oni prosto LUDE ZA NJOM!

ŽENA HEROJ! Ova dama Zodijaka NIKADA neće biti ROBINJA – snažnija je od većine muškaraca i oni prosto LUDE ZA NJOM!

12. siječnja 2018. 0 By Admin

Žena Jarac

Njezin odnos prema životu je realan. Voli postojanost. Cijeni samo one ljude koji imaju izvjesnih vrijednosti sukladno njezinim shvaćanjima. U životu ne voli gubiti vrijeme na neozbiljne ili nevrijedne situacije. Prezire dokone razgovore. Zna točno procijeniti slijed pojedinih događaja i sjajan je organizator.

 

U poslu, kao i u životu, ne želi na svaki način privući pažnju drugih. Radi diskretno i vrijedno kao mrav. Samoća je njeno utočište. Sama odlučuje da na neki način živi po strani. Ne bi se moglo reći da je veliki optimist, a život je za nju nešto vrlo ozbiljno. Od njega ne očekuje mnogo radosti, ne vjeruje ni u kakva čuda. Kada dobije neku satisfakciju, ne prima je kao obvezu već kao pravi poklon.

 

Nju nije lako osvojiti. Kod nje ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči to priznati, to se obično događa nakon dugog poznanstva s nekim muškarcem. Ljubav se kod nje sporo rađa.

 

Kada se odluči za nekoga vezati, to je za cijeli život. Ni vrijeme ni dugi rastanci, ne mogu poremetiti njenu ljubav. Njezin partner mora biti vrlo strpljiv. Mnoge pripadnice ovog znaka ostaju do kraja života neudane, a mnoge se udaju u zrelim godinama, više po nalogu razuma, nego po zanosu srca.

 

 

 

Žena Vodenjak

Iza njenog ponekad ironičnog stava, krije se nesigurnost i nedovoljno samopouzdanje. Ona živi u svom svijetu snova i nema se hrabrosti sukobiti s potpunom istinom. Njena shvaćanja o svijetu su idealistička. Na nju se može utjecati. Svjesna je toga, brani se, stavlja na sebe masku ironičnosti, a ponekad i cinizma.

 

Posjeduje širinu duha. Svakog čovjeka pomno analizira, trudi se da ga dobro razumije. To ne čini iz puke radoznalosti, već iz želje da se približi ljudima. Nije mnogo poduzetna, ali u poslu lako napreduje. Vrlo je osjetljiva.

 

Voli promjene i putovanja, ali zbog neodlučnosti rijetko ostvaruje te želje. Vrlo je zavodljiva i privlači pažnju muškaraca. Dugo bira, ali kada se jednom uplete u mreže ljubavi, to je za cijeli život. U ljubavi je velikodušna. Voljenoj osobi će pokloniti sva svoja osjećanja. Muškarca tiranina ne može podnijeti. Njoj je potreban čovjek jačeg karaktera i veći realist od nje same. Ne voli laž i izvještačene ljude.

 

 

 

 

Žena Ribe

Njezin znak je pun suprotnosti. Možda toga nije ni dovoljno svjesna, ali za većinu je ona čudna i neuhvatljiva osoba. Često mijenja raspoloženje. Nalazi zadovoljstvo biti obavijena nekom vrstom magle i ne dozvoljava da se ona potpuno razgrne. Njena sklonost ka sanjarenju i nedefiniranim situacijama navodi na pomisao da je ponekad pretjerano “fantazmična”, lišena svakog smisla za realnost.

 

Gruba riječ, kritika, zloba, mogu je raniti do grčevitog emotivnog bola. Nema se snage boriti, ni da uklanja prepreke na životnom putu, pušta da je drugi vode. Ipak, nije lišena svake inicijative. Ako naiđe na iskrenu podršku, ona će hrabro ići naprijed. Nepopravljivi je idealist i maštar. Voli ili bi voljela da se žrtvuje za nešto veliko da bi ostvarila svoj ideal.

 

Prema drugima je tolerantna do krajnosti. Vrlo je intuitivna. Njena osobnost je kompleksna. Ljubav je zbunjuje od prvog trenutka. Ako osjeti naklonost prema nekome, nije sigurna u samu sebe pa je stoga i ne otkriva. Često strepi kako će biti prevarena, odbačena i napuštena. A patnju, misli, da ne može podnijeti. Ona uvijek balansira između želje i uzdržljivosti i ta ravnoteža je

uljuljkuje.

 

Čovjek koji se njoj svidi mora se čuvati riječi koje bi mogle da je ozljede. U ljubavi traži nježnost, takt i tajanstvenost. Njoj su snovi zaista potrebni. Njezin život u snovima neće ništa smetati realnom životu s voljenom osobom. Ipak, ljubav koja će nju vezati za jednog čovjeka neće biti nimalo jednostavna. Njena osjećanja će uvijek biti puna vrtloga.

 

 

 

 

stil.kurir.rs

Stranice: 1 2 3 4