NAJČUDNIJA TAJNA SVIH VREMENA: Ako OVO shvatite, ostvariće vam se SVE ŠTO POŽELITE

NAJČUDNIJA TAJNA SVIH VREMENA: Ako OVO shvatite, ostvariće vam se SVE ŠTO POŽELITE

13. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Postajemo ono o čemu razmišljamo!

Osoba koja razmišlja o konktretnom i vrednom cilju pre ili kasnije će ga ostvariti, zato što aktivno razmišlja o tom cilju. Obrnuto, osoba bez jasnog cilja, osoba koja ne zna gde se zaputila, čije su misli samim tim konfuzne, osobe koje žive pod stresom, u svakodnevnom strahu i zabrinutosti, samim tim će kreirati život pun frustracija, strahova, stresa i brige. I ako ne razmišlja ni o čemu, neće postati ništa. Što kaže stara poslovica, Kako sejemo, tako ćemo i žnjeti.

 

Ljudski um u velikoj meri možemo uporediti sa njivom nekog seljaka. Zemlja seljaku pruža mnogo izbora. Na toj zemlji može posejati šta god poželi. Sama zemlja uopšte ne mari šta je seljak na njoj zasejao. Seljak o tome odlučuje.

 

Naš um, poput njive seljaka, će nam vratiti ono što smo posejali. Briga njega šta smo mi to posejali. Ako seljak poseje dva semena, na primer, jedno seme kukuruza i jedno seme bunike, uredno obe biljke zaliva, đubri, brine o njima, šta mislite šta će se dogoditi? Kada dođe vreme, vratiće mu prelepu otrovnu buniku, jednako lepu kao ikukuruz. Imat će dve prelepe biljke, jednu hranljivu, ali i jednu otrovnu. Znači, ono što što smo posejali, to ćemo i da žanjemo. To je činjenica.

 

Mi taj zakon ne možemo da promenimo i nemamo zašto da sumnjamo u zakon, jer je to jednostavno, zakon. Protiv njega ne možemo. Isto kao i zakon gravitacije.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3