NEDELJNI KINESKI HOROSKOP DO 20. JANUARA: Kozu očekuju velike promene, Petao ima ”anđela čuvara”, a OVAJ znak krajem nedelje čeka LJUBAV

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP DO 20. JANUARA: Kozu očekuju velike promene, Petao ima ”anđela čuvara”, a OVAJ znak krajem nedelje čeka LJUBAV

13. siječnja 2018. 0 By Admin 1

KONJ

Početkom nedelje emotivni konflikt može izazvati promenu planova. Dajte sve od sebe da se oslobodite svakog nezadovoljstva. Sredinom nedelje žudećete za emotivnim uzbuđenjem, te se potrudite da napravite pauzu od uobičajene rutine i probate nešto novo. Kasnije u toku nedelje bićete u prilici da rešite neku misteriju koja vas muči već duže vreme. Prijatelji će vam pružiti snažnu podršku. Vikend je idealan da izađete i zabavite se u društvu ljudi koje volite.

KOZA

Snažne emocije mogu stvoriti stresnu situaciju na početku nedelje. Može vam pomoći ako zapišete svoja osećanja ili popričate sa nekim kome verujete. Nemojte se plašiti da krenete u avanturu i upoznate neobične ljude. Prekidanje sa uobičajenom rutinom može vam doneti iznenađujuće rezultate. Sredinom nedelje posvetite se pitanjima srca. Možete vam sinuti ideja kako da napravite radikalne promene. Izađite i zabavite se na kraju nedelje. Tokom vikenda se potrudite da završite nezavršene projekte.

MAJMUN

Na početku nedelje neke duboke i snažne podsvesne misli mogle bi da utiču na vaše odluke. Budite iskreni prema sebi. Prihvatite svaku priliku da prekinete sa uobičajenom rutinom. Možete početi od jednostavne promene pristupa problemima. Sredinom nedelje pokušajte da rešite neki problem ili misteriju. Očekujte da naučite stvari koje mogu uticati na poboljšanje kvaliteta života. Kasnije u toku nedelje ljubav će biti u vazduhu. Zabavite se sa prijateljima tokom vikenda.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4