Nju NIKADA nećeš POTPUNO osvojiti! Ova dama Zodijaka zna šta želi i OSTAVIĆE te ako to ne dobije!

Nju NIKADA nećeš POTPUNO osvojiti! Ova dama Zodijaka zna šta želi i OSTAVIĆE te ako to ne dobije!

14. siječnja 2018. 0 By Admin

LAV

Sve što je ona je ono što se nikad ne možete ni nadati da ćete biti. Jer ona je vaš život, vaša svjetlost, vaš nadahnuće. Sa njom niste običan čovjek, već supermen, jer kako bi ste inače uopće imali takvu ženu pored sebe? Obožavat ćete je, jer nikad neće morati učiniti ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvijek ćete se pitati u čemu je kvaka?

Sve što radi za vas, radi cijelim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voljeti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najljepše na svijetu. Kad zahtjeva, svaka njena želja za vas je zapovijed.

Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav, zar ne shvaćate da ste jedan od rijetkih? Sve što od vas traži je da je obožavate, a što je to u odnosu na zanos koji vam pruža? Djeca će joj biti uvijek u svemu najbolja … uostalom kao i majka.

DJEVICA

Sve što zna, zna duplo bolje od vas. I vas će naučiti što znači spoznati. Život će vam biti oslobođen iluzija i neće postojati ništa više što bi vas moglo zaustaviti na putu ka uspjehu. Uz nju ćete imati veliku karijeru. To je žena koja će vas najzad pustiti da se bavite za vas značajnim stvarima, bez inzistiranja na suvišnoj sentimentalnosti.

Njoj je ljubav u djelima, ne u riječima. Bolesni ste? … Ne treba vam liječnik, tu je ona i njezin dubok osjećaj odgovornosti. Sve što traži od vas je da budete istiniti i vrijedni, a ona je to isto tako duplo više od vas. Djeca su joj dobro organizirana, a i obično najbolji učenici… pametna na mamu.

VAGA

Ona zna što su sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas. Ona je čvrsta kao čelik kada treba ukloniti prepreke s vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba opustiti napete živce i vratiti vjeru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv.

Vi znate da ona diše za vas i da ste bez nje pola čovjeka. Sve što trebate učiniti je da ne dopustite ni da ona bez vas bude pola žene … ništa prirodnije, kada je ona već od vas stvorila ispunjenu i kompletnu ličnost. Obično je lijepa i graciozna, a i kad nije u najboljem izdanju, osjećat ćete se bar duplo ružnije i nezgrapnije od nje. I ne samo to, znat će od svega oko sebe napraviti sklad i ljepotu.

Djeca su joj omiljena u društvu i velike estete. Uči ih da je tata zakon.

 

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4