Nju NIKADA nećeš POTPUNO osvojiti! Ova dama Zodijaka zna šta želi i OSTAVIĆE te ako to ne dobije!

Nju NIKADA nećeš POTPUNO osvojiti! Ova dama Zodijaka zna šta želi i OSTAVIĆE te ako to ne dobije!

14. siječnja 2018. 0 By Admin

VODENJAK

Kad upoznate ovu gospođicu (jer ona je to uvijek ma koliko godina imala), osjećat ćete se kao zatvorenik koji je najzad osjetio dašak slobode. Ništa ne brinite. Ona će lako skinuti sve vaše okove i pokazati vam kako će to svijet izgledati za stotinjak godina. Nije vam potreban vremeplov, Spielberg ili znanstvena fantastika … sad imate nju.

Ipak ona ne pripada samo vama, već svima, a opet nikom. Uz nju ćete naučiti što to znači biti druželjubiv i human, jer je u stanju napraviti bliskog prijatelja i od šefa korporacije i pekara preko puta. Ona se ne bori za sebe, nego za sve ljude pa i za vas. Ako ste rasli kao jedinac, postat će vam nezamjenjiva poput brata ili sestre.

Najzad ćete moći da joj povjerite sve tajne, koje bi svakog drugog šokirale, ali ne i nju … ona je i sama mistična i svjesna da je potpuno drugačija, ai vi ste bar jednim dijelom, čim vas je izabrala. Sve što trebate raditi je da joj nikad ne govorite kako treba da misli i živi svoj život, a i zašto bi kad je tako inspirativna. Djeca je obožavaju, zato što zna gledati svijet njihovim očima. Jednog dana neki od njih će postati pravi genijalci.

RIBE

Evo žene koja je sve, a opet ništa. Sve zato što je sve ono što ste uvijek željeli imati, ništa – zato što je nikad ne možete zaista imati. Ona vam izmiče kao sirena koja vas zavodljivo doziva da potonete na dno oceana, umjesto da plovite šepureći se poput Titanica. Ah, što je taj sjaj vanjskog svijeta, ako nema mora ljubavi?

Samo najhrabriji mogu potpuno zaroniti u takve dubine … možda ste to vi? Ako jeste, samo ona i nitko više će vas voljeti odavde do vječnosti takvi kakvi jeste, ne očekujući da ama baš ništa mijenjate. Njezina svestranost i bujna mašta napravit će od vas svakog dana novog čovjeka.

Za nju nema propalog slučaja, samo čovjek kome je potrebno njezino iscjeljujuće prisustvo. Ipak nemojte biti toliko bahati da to zloupotrebite, sjetite se da vas ona poput sirene može odvući u dubine iz kojih je teško izroniti. Sve što traži od vas je da brinete o njoj, a što je to kad pored sebe imate najženstveniju ženu na svijetu. Pomozite joj da djecu nauči disciplini, a ona će od nje naslijediti umjetničke darove.

 

Stranice: 1 2 3 4