KOJI STE TIP ŽENE PREMA HOROSKOPU: Ovan spontani tip, Lav ima veliko srce..

KOJI STE TIP ŽENE PREMA HOROSKOPU: Ovan spontani tip, Lav ima veliko srce..

15. siječnja 2018. 0 By Admin

Rak: Uvek ste tu

Žene Rakovi su emotivne, brižne i maštovite. Vi ste tip devojke koje ekstremno pružaju ljubav i koje su uvek tu – bez obzira na sve. Imate sposobnost da u svakom trenutku pokazujete vašem dragom koliko vam znači i da se mnogo zaljubite. Ako je vaš partner imao loš dan na poslu, vi ćete sve otkazati kako biste bili sa njim i pružili podršku. Vi ste najbolja drugarica i devojka, istovremeno.

 

 

 

Lav: Veliko srce, velika ličnost

Žene lavovi su samouverene, velikodušne i toplog srca. Moto Lavova je: “ili uradi kako treba ili se vrati kući”. Volite da budete u centru pažnje, ali se uvek brinete i o tome da je vaš partner zadovoljan. Vi ste tip devojke sa kojima drugi parovi žele da izlaze na “duple-dejtove”, zbog vaše velike ličnosti.

 

 

 

Devica: Stabilan tip

Device su skromne, praktične i pouzdane.Vi ste tipičan primer stabilne devojke koja voli sve praktično. Uvek mislite pre nego što kažete nešto svom partneru, tako da ga nikad ne možete povrediti. Imate stabilan posao i pametne finansijske izbore, tako da vaš partner uvek može biti opušten. Znate koliko ste vredni, ali ne volite da se ljudi oko vas osećaju “niže” od vas.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4