Ljubavni horoskop za 2018. godinu- ŠKORPION! Između dve ljubavi!

Ljubavni horoskop za 2018. godinu- ŠKORPION! Između dve ljubavi!

15. siječnja 2018. 0 By Admin 1

U periodu od proljeća, mnoge od Vas očekuje bolnije suočavanje sa emotivnom prošlošću, ali ono je najveći dar za Vas, jer ima za cilj konačno raskrštavanje sa svim negativnim emocijama iz prošlosti. Možda se i budete pomirili sa starim partnerom, pa doživjeli još gori scenarij, nego prošli put…ali nemojte da ove riječi djeluju na Vas tako da odaberete odluku da se ne pomirite,…

 

Možda čak, ako se ne budete odlučili na pomirenje, upadnete u zamku kajanja. Stoga, savjet je – pomirite se, ali ništa ne očekujte, pustite vremenu da samo kaže, i prihvatite sve što nosi, znajući kako se sve događa za Vaše veće dobro. Period od 2. polovice godine, mnogima od Vas će u život donijeti novu vezu, ali da bi se ta veza razvila u jedan stabilan odnos, biti će potrebno mnogo više truda, volje, rada na komunikaciji, na što većina Vas neće biti baš spremna u početku. Ono na čemu trebate poraditi kod sebe jeste da ne reagirate na prvu i klonite se isključivosti.

 

Kad dođe do izazova, razmislite što biste to trebali promjeniti kod sebe, onda preusmjerite svoje misli na nešto što Vam pričinjava ugođaj, pa tek onda mirno i staloženo porazgovarajte s partnerom. Ako mislite, kako je sve ovo previše vremena, vjerujte da nije…jer vrijeme Vam samo može biti prijatelj.

 

Slobodno recite partneru da Vas pusti neko vrijeme da se smirite, a ako se plašite da to neće prihvatiti, pa onda i nije za Vas. Ma koliko bili zaljubljeni, istina i iskrenost u odnosu trebaju biti iznad svega,…jer od istine nitko još nije pobjegao.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3