NAJMOĆNIJE ŽENE rađaju se u ova 3 ZNAKA HOROSKOPA: One su najborbenije, najstrastvenije i najjače u zodijaku..

Škorpija – Žena strast

Ona sigurno nije pasivna, mirna i krotka žena. Plahovite je i veoma strasne prirode. U životu ništa ne radi nevoljno ili napola. Ne voli neodlučnost. Kada se angažuje u nekoj akciji i poduhvatu, kada učestvuje u nekoj diskusiji, kada doživljava neku avanturu, uvek ide do kraja. Ili, pak, ništa i ne preduzima.

Razočaranja i neuspesi je duboko pogađaju. Kod nje u svemu dominira instinkt. Najbolje odluke diktirane su upravo njenom intuicijom. A njeni prvi utisci o ljudima i stvarima, su najčešće neverovatno tačni i precizni. Ne pravi taktičke ili psihološke greške. Ta sposobnost da nepogrešivo procenjuje ljude ponekad je čini suviše sigurnom u sebe i svoje mišljenje.

Ako neko ne misli kao ona, deli mu savete ili ga kritikuje. A ta njena osobenost, se baš i ne dopada svim ljudima. Izvesne žene traže mir i njihova osećanja i emocionalne reakcije podsećaju na tihu vodu. To kod nje nije slučaj. Njena osećanja su pravi uzavreli orkan. Simpatija ili antipatija koju oseća prema ljudima odmah se na njoj primećuje. Retko može da skrije svoje raspoloženje.

Događa se, da se u nekoj osobi i prevari. A u tom slučaju, brzo može sa ljubavi da pređe na mržnju ili obrnuto. U ljubavi ne spada u kategoriju hladnih žena, lišenih strasti. Kako su njene reakcije u životu nagle i neposredne, takve su i u ljubavi. Od prvih trenutaka poznanstva ona oseti privlačnost prema nekom muškarcu.

Fizička ljubav za nju ima veliki značaj, pa prema tome i fizičlki šarm na početku igra veću ulogu od moralnih ili intelektualnih kvaliteta. Ona ne može da voli nekog, ako ga prvo ne želi. Njena strast i snaga kojom ona ključa svrstavaju je u red onih žena koje imaju moć zavođenja i sposobnost da privuku pažnju skoro svakog muskarca.

Mnoge žene rođene u znaku Škorpije, iako nisu istaknute lepotice, fascinantno i magično deluju na muškarce. Nedefinisani, čudni i zavodljivi šarm, koji pokreće vibracije u dubini njene ličnosti, ona ume dobro da iskoristi. Kad joj se neki muškarac dopada i kada je privlači, uspeće da ga osvoji i „zarobi“ sa hiljadama nevidljivih detalja. U toj suptilnoj igri ume da koristi do savršenstva sve svoje vidljive i skrivene adute.

Ali, muškarac koga je ona izabrala neće odmah prodreti u tajne njene ličnosti. Ona će za njega dugo biti misteriozna osoba. A to ce ujedno biti i jedan od snažnih pokretača njegove ljubavi. Osoba koja poželi da je odjednom sasvim upozna, reskira i da je zauvek izgubi. Moglo bi se pomisliti da je ljubav za nju samo igra, a svi njeni napori upravljeni na to da nekoga osvoji, a da sama ostanete neosvojiva stena.

Ali, to je zabluda i to nije istina. Iako, ona ume vešto da iskoristi svo svoje oružje u ljubavnom osvajanju, to čini bez zadnjih namera. Veoma je senzibilna osoba i uvek u ljubavi želi sve ili nista. Spremna je da se preda do kraja, bez ustezanja i nesebično, ali i samo onome koga je ona odabrala. Njen izabranik postaje – centar njenog življenja. I onda kada se uda, ona nije uplovila u mirne vode.

Voli akciju, kretanje, obnavljanje. Ljubav za nju nije samo strast, nego i večna borba sa novim životnim izazovima. U životu podsvesno želi da dominira ljudima, događajima ili stvarima. Ni njen izabranik to ne može izbeći. Uvek će želeti na neki način da mu nametnete svoju volju.

 

Nastavak na sledecoj strani…