Ovaj Zodijak je OGROMNA DOBRIČINA, ČAK I NA SVOJU ŠTETU: Blago vama ako ga imate u životu!

Ovaj Zodijak je OGROMNA DOBRIČINA, ČAK I NA SVOJU ŠTETU: Blago vama ako ga imate u životu!

15. siječnja 2018. 0 By Admin

Osobe rođene u horoskopskom znaku Vage vrlo su zanimljivi prijatelji – ljubazni, društveni, šarmantni i imaju takta. Vaga zna kako i kad da se odmori i zabavi: postoji vrijeme za izlaske i pripreme, vrijeme za kavu i duge razgovore, vrijeme kada se ne radi ništa, a opet i vrijeme kada se samo radi.

 

 

Vladajuća planeta Vage je ljubitelj lijepih stvari – Venera, pa je kvaliteta uvijek važnija od kvantitete za osobe u ovom znaku. Okružene su umjetnošću, glazbom i prelijepim mjestima kako bi mogle dostići svoj puni potencijal. Pošto su po prirodi kooperativni, vrlo često rade s drugima na kreativnim projektima.

 

 

Partnerstvo je vrlo važno za Vagu, posebno ono koje je na osobnoj razini. Sa svojim pobjedničkim mentalitetom i dobroj suradnji nisu skloni biti dugo sami.

 

 

Za Vagu su osobe sa kojima surađuje jednako bitni kao i sam posao koji obavlja. Jako joj je važno imati ugodnu atmosferu na radnom mjestu. Voli dijeliti odgovornost i zajedno sa svojim kolegama donositi odluke. Novac joj je potreban da bi sebi priuštila lijepe stvari, ali Vaga nikada neće raditi sa lošim ljudima da bi postala bogata.

 

 

Vagu fascinira ravnoteža i simetrija. Često su to osobe koje cijene ravnopravnost, ne podnose nepravdu gdje god ona bila i čine sve da je otklone. Nisu skloni suočavanju bez razloga i više vole sačuvati mir, gdje je to moguće. Baš kao što su potrebna dva predmeta za ravnotežu, tako i Vage češće biraju da su u grupi ili paru, nego da su sami.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3