Jarčevi su zlopamtila, Ovnovi lako praštaju, a Rakovi su pravo iznenadjenje.. Evo sta vam NIKADA NECE OPROSTITI..

Jarčevi su zlopamtila, Ovnovi lako praštaju, a Rakovi su pravo iznenadjenje.. Evo sta vam NIKADA NECE OPROSTITI..

17. siječnja 2018. 0 By Admin

OVAN

Lako ga je uvrediti, ali će vam lako i oprostiti, ako ste ga nehotice povredili. Ipak, izbegavajte konflikte i ne provocirajte Ovna, ne «gađajte» ga u sujetu, to vam neće ni oprostiti, ni zaboraviti, jer je osvetoljubiv. Međutim, ukoliko od vas ima koristi ili je zaljubljen, bez obzira što uvek mora da bude u pravu i nije tolerantan – oprostiće vam, jer neće sebi da komplikuje život. Ne prašta nikome i nikada, ako namerno vređate ili ugrožavate njegovog partnera, jer Ovan je vrlo posesivan.

 

BIK

Pošto je sujetan, Bik očekuje vašu pažnju, a pošto je ljubomoran i svojeglav, on teško prašta, jer je zlopamtilo i ne zaboravlja, ako ste ga ignorisali ili ugrozili njegov ponos, njegovu porodicu, njegov dom. Pošto je uglavnom neodoljiv i kad je svojeglav i kad sve radi natenane (pa nikako da dočekate nešto što vam je obećao), lakše ćete vi oprostiti njemu, nego on vama, pogotovo ako vas smatra svojim prijateljem. Žena Bik lakše prašta prijateljima, nego prijateljicama prema kojima je nepoverljivija.

 

BLIZANCI

Nisu tako jednostavni kao što deluju na prvi pogled, zato što se u dubini duše pribojavaju da ih ne volite dovoljno ili ne cenite onoliko koliko zaslužuju. Kad to osete, Blizanci vam neće oprostiti, ako im ugrozite odbrambeni mehanizam kojim oni sami sebe štite od emotivnih razočarenja. Ukoliko ih osujetite u njihovim pokušajima da budu proračunati, naročito u ljubavi, ne praštaju i pokazaće vam onu stranu svoje prirode koja zna da bude surovo praktična, mada nisu osvetoljubivi.

 

RAK 

Iako su Rakovi šarmantni, mazni i osećajni, drznete li se da dirnete u njegov ego, ili bilo kako ugrozite njegovu ogromnu sujetu – ne piše vam se dobro. Jer, Rak je osvetoljubiv, sve pamti i ne prašta lako, iako se u većini slučajeva pravi kao da nema pojma o čemu se radi, dok egocentrična Račica vešto glumi «nevinašce», a zapravo je sama sebi dovoljna. Iako su emotivniji od Račica, na muške Rakove se ne možete previše osloniti, ali vam zato neće oprostiti, ako im ne ponudite rame za plakanje, onda kada je njima to potrebno.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3