Kakva ZABLUDA! Svi misle da OVAJ znak želi SAMO AVANTURE a on zapravo ČEZNE za PRAVOM I ISKRENOM LJUBAVI

Kakva ZABLUDA! Svi misle da OVAJ znak želi SAMO AVANTURE a on zapravo ČEZNE za PRAVOM I ISKRENOM LJUBAVI

17. siječnja 2018. 0 By Admin

Rak
Najsrećniji ako se veže sa jednim partnerom za ceo život – Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a neretko se skrase i sa prvom pravom ljubavi. Ipak, oni mogu da budu poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i da odgurnu partnera od sebe. U braku su verni…

 

 

Lav
Veze obično traju od jedne do dve godine – Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kod ulaska u vezu te se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekat svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno, gotovo sanjarski. U prirodi im je da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dve.

 

 

Devica
Ceni sigurnost u dugim vezama – U ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi udvaranja i osvajanja. Sposobni su da budu odani i verni, a u prevare se najčešće ne upuštaju jer nisu znak koji je fokusiran na seks. Skrasiće se kad dobiju emotivnu i materijalnu sigurnost i poštovanje.

 

 

Vaga
Duge veze utemeljene su na prijateljstvu – Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Skrasiće se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u seksu, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4