Mlad Mesec u znaku Jarca: Evo šta treba da uradimo za SREĆU I LJUBAV U BUDUĆNOSTI

Mlad Mesec u znaku Jarca: Evo šta treba da uradimo za SREĆU I LJUBAV U BUDUĆNOSTI

17. siječnja 2018. 0 By Admin 1

“Mlad Mesec u Jarcu donosi podsticaj postavljanju ciljeva i novim počecima koji uopšteno osećamo na početku nove godine“, zaključuje Biehl. On daje i podsticaj da se krene u njihovo ostvarenje. “Vaši ciljevi i želje već su čvrsto usađeni u vaš um i srce. Napravite korak, pa zatim sledeći, i ostvarite ih.”

 

Ovaj mlad Mesec biće i u konjunkciji sa Suncem, navodi astrolog Amanda Painter, koja ističe i energizirajući uticaj sekstila Jupitera u Škorpije i Plutona u Jarcu na sposobnost da učinimo kreativne promene, naročito u svom neposrednom okruženju.

 

Tu je i Sunčev sekstil s Marsom u Škorpiji s jedne te Kironom u Ribama s druge strane, koji će takođe imati uticaj na mlađak, podstičući sposobnost da unutrašnje promene, one u samosvesti, iskoristimo u bilo kojem “opipljivom” poslu koji obavljamo.

 

“Ponekad se promena događa iznutra prema van (kao kad idete na terapiju i počinjete da se osećate bolje pa zahvaljujući tome što se osećate bolje, više niste spremni da nosite odeću koja vam se stvarno ne sviđa ili da trpite partnera koji vas loše tretira). Ponekad se promena događa spolja prema unutra (kao kad nova frizura promeni vaš stav prema sebi ili kad vas gubitak posla natera da se upitate šta biste zaista voleli da radite)”, objašnjava astrolog.

 

“Čvrst glas Jarca dominira ovim ciklusom mladog Meseca i duboko sam zahvalna na tome”, zaključuje astrolog April Elliott Kent. “Toliko se fokusiramo na Jarčevu čvrstoću da previdimo njegovu poruku o osnaženju – da smo mi autori svojih života i pišemo svako poglavlje u realnom vremenu svojim odlukama i izborima.” Svoju priču možemo napisati samo mi – sad imamo priliku to učiniti najbolje što možemo.

 

 

Izvor: Sensa klub

Stranice: 1 2