Škorpija- TAJNE će nas RAZDVOJITI, Blizanci- Ako se POIGRAVAŠ sa mnom, ja ću OTIĆI!– Evo zašto svaki znak Zodijaka PRESTAJE VJEROVATI U LJUBAV!

Škorpija- TAJNE će nas RAZDVOJITI, Blizanci- Ako se POIGRAVAŠ sa mnom, ja ću OTIĆI!– Evo zašto svaki znak Zodijaka PRESTAJE VJEROVATI U LJUBAV!

17. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Rak

Ako me napustiš, to će nas razdvojiti!

Mjesec i božica Artemida/Diana povezani su s ovim znakom. Rak uživa biti okružen ljudima. Također voli biti sam. U vezi voli ravnotežu. Kada osjeća povjerenje, učinit će sve za svog partnera.

Emocionalna sigurnost mu je vrlo važna. Zbog toga uvijek morate učiniti sve da se osjeća dobro i nikad ga ne smijete povrijediti. Njegova ljubav neće umrijeti sve dok je ne ubijete uvjeravanjem da vas ne bi trebao voljeti. Kad uspijete u tome, nikad više ga nećete moći natjerati da vas ponovno zavoli.

 

 

Lav

Ako napraviš budalu od mene, to će nas razdvojiti!

Sunce upravlja znakom Lava. Za Lava, središte svega je – on sam. Zbog toga voli primati komplimente, a njegov mu je društveni život vrlo važan.

Lav voli iskrene ljude i one koji ga cijene iz pravih razloga. Nemojte ga uvrijediti. On je prilično svjestan svojih pozitivnih i negativnih karakteristika. Voljet će vas sve dok ne osjeti da ne cijenite njegovu ljubav.

 

 

Djevica

Samo nas smrt može razdvojiti!

Djevicom upravlja Merkur, čineći ju vrlo pažljivom i realističnom. Iskrenost je jedna stvar koja je usko povezana s Djevicom. Ona voli znati sve o svojoj okolini i o ljudima u njoj. Ako osjeća da netko nije iskren, ona odlazi.

Vjeruje ludima i misli da je svatko dobar. To je čini jednostavnom metom. Njena će ljubav biti velika sve dok vam može vjerovati.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4