Škorpija- TAJNE će nas RAZDVOJITI, Blizanci- Ako se POIGRAVAŠ sa mnom, ja ću OTIĆI!– Evo zašto svaki znak Zodijaka PRESTAJE VJEROVATI U LJUBAV!

Škorpija- TAJNE će nas RAZDVOJITI, Blizanci- Ako se POIGRAVAŠ sa mnom, ja ću OTIĆI!– Evo zašto svaki znak Zodijaka PRESTAJE VJEROVATI U LJUBAV!

17. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Odustajanje će nas razdvojiti!

Bog vremena – Saturn – Kronos upravlja ovim znakom. Vjeruje da su stvari vječne.

Optimizam je za Jarca vrlo važan. Kao partner, trebali biste biti vrlo pozitivni i vjerovati da uvijek možete biti bolji. Ako imate problem, nikada ne smijete izgubiti nadu. Ako izgubite nadu, on će vas ostaviti. Sve dok osjeća vaš pozitivan stav prema životu, osjetit ćete njegovu ljubav.

 

 

Vodenjak

Neorginalnost će nas razdvojiti!

Ljudi rođeni u ovom znaku vole neobične stvari. Vodenjak će vas voljeti ako odskačete iz gomile.

Ako imate nešto izvanredno – ne propustite to istaknuti. Naprotiv, njegujte to i budite ponosni na to. Ako postanete dosadni i dio gomile, Vodenjak će vas ostaviti. Sve dok ste jedinstveni, znat će zašto vas voli.

 

 

Ribe

Ako uništiš moje snove, to će nas razdvojiti!

Snovi su neophodni Ribama.  Riba će vas voljeti sve dok može sanjati. Njeni snovi temelj su cijelog njenog postojanja. Vaša podrška njenim snovima je temelj vašeg odnosa.

Zbog toga što često nestaje u svijet snova, može vam izgleda kao da ju ne zanimate. Ona vas treba da ju držite povezanom s pravim svijetom, ali nikada je ne biste trebali prisiljavati na to. Sve dok osjeća vašu podršku, ona će vas voljeti.

Stranice: 1 2 3 4