Škorpija- TAJNE će nas RAZDVOJITI, Blizanci- Ako se POIGRAVAŠ sa mnom, ja ću OTIĆI!– Evo zašto svaki znak Zodijaka PRESTAJE VJEROVATI U LJUBAV!

Škorpija- TAJNE će nas RAZDVOJITI, Blizanci- Ako se POIGRAVAŠ sa mnom, ja ću OTIĆI!– Evo zašto svaki znak Zodijaka PRESTAJE VJEROVATI U LJUBAV!

17. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Voljet ću te sve do posljednjeg daha. Ljubav je najjači osjećaj! Može pretvoriti u tamu u svjetlost!  Može učiniti da sve loše nestane! Otvara ljudima oči! Ljubav je čista magija!

 

 

Ali ljubav nije konstantna! Zašto je to tako? Može li netko reći koliko će trajati? Koji su to osjećaji koji nas tjeraju da radimo glupe stvari?

 

Ovaj članak pokazuje nam zašto svaki znak prestaje vjerovati u ljubav. Koristeći ovo znanje, moći ćete razumjeti u kojoj fazi je svaki odnos, bez obzira je li riječ o ljubavi, poslu ili prijateljstvu.

 

Ovan

Ako me prevariš, to će nas razdvojiti!

Vjeruje se da je Bog rata (Mars) usko povezan s Ovnom. To ga čini pravim borcem. On je u stalnoj bitci, bori se do kraja.

U njegovoj je prirodi da se stalno bori, piše Human explore. Ovo ponekad uključuje uzaludne bitke protiv vjetrenjača. Kad završi jednu bitku, odmah započinju drugu i to ga uopće ne zamara. Sve dok želite imati njegovu pažnju, trebali biste mu pružati cilj koji će osvajati.

 

 

Bik

Ako mi slomiš srce, to će nas razdvojiti!

Bik je vrlo jaka osoba, sposobna preživjeti gotovo sve. Može biti povrijeđen, ali ga je jako teško uništiti. Zbog toga se smatra stabilnim, postojanim i punim sigurnosti.

Povezuje se s vama ako vam vjeruje, a vrlo je teško zaraditi njegovo povjerenje. Ali kad napokon steknete njegovo povjerenje, možete lako manipulirati njime. Zna se uvrijediti ako komentirate njegov dom ili izgled. Možete ga čak i duboko povrijediti, stoga budite vrlo pažljivi kada komentirate. Pronađite jednostavan način.

 

Blizanci

Ako se poigravaš sa mnom, to će nas razdvojiti!

 

Kada očekujete da ćete prevariti Blizanca, sve će izgledati puno drugačije od onog što ste očekivali. Nemate šanse s  njim, bez obzira koliko dobar plan napravili. Jednostavno ćete izgubiti.

Bog intelekta i komunikacije, Hermes, upravlja ovim znakom. On će biti u dobrim odnosima s vama sve dok ne osjeti da se pokušavate igrati s njim. Ako otkrije da se igrate s njim, počinje rat koji nikad neće završiti. Rat u kojem će on iznova i iznova pronalaziti načine da vas napravi glupim.

 

 

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI..

Stranice: 1 2 3 4