DA DIŠE SAMO ZA TEBE: Odigraj ovu igru MUDRO i on će biti SAMO TVOJ

DA DIŠE SAMO ZA TEBE: Odigraj ovu igru MUDRO i on će biti SAMO TVOJ

19. siječnja 2018. 0 By Admin 1

 

Uvijek budi dama,ali  i pokaži šta imaš. Tvoji kvaliteti su tvoje oružje pa pazi kako ćeš ga koristiti. Pametna i mudra žena će znati kako da barata sa svojim kvalitetima. Znajte da muškarci jako cijene žene koje su originalne i imaju nešto svoje. Takođe pokažite vašu inteligenciju. Slušajte ga pažljivo dok priča i zanimajte se za njegove teme. Najvažnije je da se on s vama oseća opušteno.

 

Otkrijte šta voli raditi u slobodno vrijeme, filmovi, knjige, bio šta. E onda to iskoristite. Koristite njegove želje da ostvarit svoje. Pročitate njegovu omiljenu knjigu pa razgovarajte o tome. Ili ga odvedite na film njegovog omiljenog glumca, ili fudbal, zašto da ne? Nema tog muškarca koji će ostati imun na takvo nešto, čak šta više. Neće moći da vas izbaci iz glave.

 

Slučajni susreti. Ako još uvijek nemate nikakvog kontakta s njim a sanjate o njemu svaku noć poduzmite nesšto. Neće vam niko pokucati na vrata i reći ”zdravo, ja sam ljubav tvog života”. Za ljubav je potrebno duše. Ali isto tako su dozvoljene male ženske tajne igrice. Provjerite preko prijatelja na kojim mjestima ga možete sresti. Obucite vašu najljepšu hajinu i ponesite samopouzdanje. Ostlo je na vama. I zapamtite, osmjeh je ženin najljepši nakit.

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2