NEDELJNI KINESKI HOROSKOP DO 27. JANUARA: Konju stiže iznenađenje, Bivol u ljubavnim problemima, Zmaj u novoj vezi, Zmiji stiže zanimljiv poziv

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP DO 27. JANUARA: Konju stiže iznenađenje, Bivol u ljubavnim problemima, Zmaj u novoj vezi, Zmiji stiže zanimljiv poziv

20. siječnja 2018. 0 By Admin 1

KONJ

Budite otvoreni za nove mogućnosti. Ova nedelja, ali i sledeća ponudiće vam dosta prilika da doživite nova iskustva. Prihvatite svaki poziv i idite tamo gde vas vodi vaša mašta. Sredinom nedelje, moraćete ublažiti i smiriti partnerova osećanja ili utešiti bliskog rođaka. Dobro isplanirajte vikend i bićete u stanju sve da uradite. Moguće je iznenađenje.

KOZA

Poslušajte malo šta ljudi oko vas pričaju i bićete u prilici da dosta toga naučite o sebi. To je jako dobra stvar. Sa druge strane, posvetite se poslu ili kućnim obavezama i dobićete posebnu inspiraciju da krenete ka uspehu na sasvim drugačiji način. Napravite od vikenda pravu relaksirajuću oazu i okružite se porodicom i prijateljima.

MAJMUN

Vaš znak uglavnom svakog ko mu se nađe na putu smatra neizmerno interesantnim. Konačno, ove nedelje će biti nekoliko izneđanja, te očekujte neuobičajena ponašanja i čudne komentare. Izaćićete sa tim na kraju ako budete taktični. Novi kontakti koje uspostavite biće posebno inspirativni. Pred vama je vikend kada treba da obavite sve neophodne (možda dosadne) poslove oko kuće.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4