Za sve žene koje su LUDO VOLJELE i ostale SLOMLJNOG SRCA

Za sve žene koje su LUDO VOLJELE i ostale SLOMLJNOG SRCA

20. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Cijelog života, od kako sam bila djevojčica sanjala sam o mom princu koje će doći jednoga dana i odvesti me daleko da živimo zajedno do kraja života. 

 

 

Kada sam postala djevojka i dalje sam nastavila da sanjam. Jedna veče je u mom životu promijenila sve. Veče kada sam tebe upoznala. Tvoja pojava je u meni probudila osjećanja koja nikada ranije nisam osjetila. Okupirao si cijelo moje srce za samo nekoliko trenutaka. I onda, dan poslije znala sam. Ja sam zaljubljena kao nikada u životu.

 

U to vrijeme ja sam imala nekog pored sebe, ali to se moralo promijeniti, moja veza je bila pred raskidom a ti si dosao kao svijetlost koja je ponovo oplemenila moj zivot.

 

Kleo si se u svoju ljubav, govorio da sam najbolja žena koju si upoznao, i da ćeš mi pružiti cijeli svijet na dlanu. Bio si od muškaraca koji se ne boje i nije ih sramota voliti ženu pred svima. Ja sam osjetila tu ljubav, digao si me u nebo. Svaki noć sam s tobom bila u snovima, i svaki dan čekala trenutak da te ponovo vidim. Dane i noći kada bi bili zajedno provodili smo u krevetu, uz duge razgovore i poljubce. Koliko smo samo zora dočekali smijući se iscrpljeni od strasti. To je bilo samo naše vrijeme.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3