Sedmica tajnih veza i ljubavnih rizika: Lav očaran Vodolijom, Vage krše pravila, Jarac u opasnoj igri

Sedmica tajnih veza i ljubavnih rizika: Lav očaran Vodolijom, Vage krše pravila, Jarac u opasnoj igri

22. siječnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti, 24. januara, možete da dobijete isplativu ponudu za neki nov projekat, naročito ukoliko se bavite plesom, muzikom, komponovanjem ili pisanjem. Predstavnici vašeg znaka rođeni u prvoj dekadi trebalo bi da povedu računa o finansijama i da izbegavaju nepotrebne troškove.

 

 

Ljubav Vaš vladalac Venera, zajedno sa Suncem u vašem astrološkom polju ljubavi, može da vam donese susret sa osobom koja se bavi umetnošću ili radi u medijima. Aspekti Marsa i Neptuna, simbola erotike i ljubavnog zanosa, krajem perioda, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu sa zauzetom osobom.

 

 

Zdravlje Više čajeva.

 

 

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 21. 1)

Posao Već početkom perioda, možete da stupite u kontakt sa potencijalnim investitorima u vezi sa ulaganjem u neki veoma značajan projekat. Vaš vladalac Mars, planeta akcije, 26. januara, ulazi u polje posla, donoseći vam dobitke preko saradnje sa strancima. Takođe, novac vam pristiže preko poslova sa kupoprodajom nekretnina, naročito ukoliko se bavite privatnim biznisom.

 

 

Ljubav Pozicija Sunca i Venere (vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi) ukazuje da bi bilo bolje da se uzdržite od rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o Biku, Lavu ili Škorpiji.

 

Šta nam donosi Mars u Strelcu

U drugoj polovini perioda, klonite se zauzetih udvarača, ako ste predstavnica nežnijeg pola.

 

 

Zdravlje Izbegavajte začinjenu hranu.

 

 

 

STRELAC (22. 11. – 21. 12)

Posao Naglašen znak Jarca najavljuje dogovor sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Mars, 26. januara ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima. U vreme pomračenja Meseca, oko 31. januara, novac počinje da vam pritiče preko poslova sa strancima.

 

 

Ljubav Mnoštvo planeta u trećoj astrološkoj kući, u kome se nalaze Sunce i Venera, može da vam donese neočekivani raskid ili obnovu nedavno raskinute veze. Krajem perioda moguć je susret sa harizmatičnom osobom koju poznajete preko prijatelja. U vreme prve Mesečeve četvrti vašu pažnju mogao bi da privuče Bik, Devica ili Jarac.

 

 

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4