Šta vas čeka do kraja JANUARA: Bikovi raspoloženi za ljubav, Blizanci na ivici da eksplodiraju…

Šta vas čeka do kraja JANUARA: Bikovi raspoloženi za ljubav, Blizanci na ivici da eksplodiraju…

22. siječnja 2018. 0 By Admin 1

OVAN
Hrana
Ove ćete se sedmice prilično trošiti i bilo bi dobro da pojačate svoju ishranu namirnicama koje su obogaćene gvožđem i magnezijumom. Prazne kalorije iz slatkiša, grickalica, šećera i testa samo će negativno uticati na vas – osećaćete se tromo i bez snage.

 

Ljubav
Rasterećenje sledi u emotivnim vezama i brakovima. Mars, planeta koja vlada vašim znakom, prelazi u Strelca i vi ćete osetiti priliv pozitivne i podsticajne energije. Dobar aspekt sa Venerom, planetom partnerstava govori o usklađenosti sa voljenom osobom. Doduše, i jedno i drugo ćete tražiti više vremena za sebe i druženje sa svojim prijateljima, ali će zato zajednički momenti biti ispunjeni dobrom komunikacijom i finim raspoloženjem. Slobodni Ovnovi će se zaljubljivati lako, a emotivnih prilika će biti više nego inače. Dolazićete u kontakt sa osobama koje su zanimljive i duhovite i koje vas neće opterećivati niti presirati. Veze započete u ovom periodu biće lake i lepršave, sa dosta živosti.

 

Posao
Za Ovnove se mnogo jače nego do sada otvaraju mogućnosti za pozitivne promene po pitanju posla. Mogući su prelasci na drugo radno mesto, pa čak i menjanje poslodavca. Pojedini će to uraditi mirno i isplanirano do poslednjeg detalja, ali ima i onih koji će u ovoj nedelji „pući“ i dati otkaz. Ukoliko vas neke situacije guraju baš ka ovom načinu funkcionisanja, ja mogu samo da vam preporučim da mirno i hladne glave bar pokušate da razmislite pre nego što „presečete“. Jačanje kontakata sa stranim firmama.

 

Novac
U ovom periodu se može pojaviti više prilika za zaradu na brzinu, najviše kroz dodatne poslovne angažmane.

 

Zdravlje
U ovoj nedelji biste trebali da budete nešto oprezniji u saobraćaju, pogotovo ako ste često na putu. Takođe, rekreativcima i sportistima moguće su povrede, najviše nogu.

 

 

 

BIK
Hrana
Primetili ste da se u poslednje vreme vaši apetiti samo pojačavaju i da ne uspevate sebe baš uvek da obuzdate kada su na stolu vaše omiljene namirnice. Za ovakav vid funkcionisanja postoji tendencija da se nastavlja i dalje, a vi samo vodite računa da ne preterate…

 

 

Ljubav
Mars tokom ove sedmice izlazi iz vašeg polja partnerstava i ponovo dolazi u protočan aspekt sa Venerom koja vlada vašim znakom, što će u emotivnim vezama i brakovima dovesti do smirivanja napetosti i tenzija, koje su u poslednje vreme baš bile prisutne. Sada se kompromisi mnogo lakše prave, a i vi ćete biti u neuporedivo boljem raspoloženju nego do sada. Za slobodne Bikove – u velikoj meri ste se i energetski i što se raspoloženja tiče „digli“, i rado provodite vreme sa prijateljima, u izlascima i nekim zabavnim aktivnostima. Mars iz vašeg polja strasti deluje na vas u toj meri da će vam se pojavljivati osobe na koje reagujete „na prvu loptu“. Može biti ove sedmice nekih zanimljivih susreta i dešavanja.

 

Posao
Ova nedelja je naročito pogodna Bikovima koji rade sa strancima, ali i u državnom i javnom sektoru. Neke nove prilike i mogućnosti za saradnju se otvaraju i to prilično neočekivano. Bilo bi dobro da ne žurite sa odlukama i da date sebi vremena da razmislite. Ove nedelje je nešto jači tempo dešavanja u poslovnom segmentu, ali vi uspevate da uhvatite korak i da se bez problema nosite sa obavezama koje imate. Doduše, sa mlađim kolegama možete imati povremeno nerazumevanje i trzavice.

 

Novac
Sve vezano za finansijski segment vrlo promenljivo funkcioniše tokom ove sedmice. Biće iznenadnih priliva, ali biće i troškova koje niste očekivali.

 

Zdravlje
Jednim delom se osećate bolje, ali pošto virusi još uvek vrebaju – mlađi bi trebali da se potrude da ojačaju imunitet. Kod starijih Bikova – bolovi u zglobovima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6