Šta vas čeka do kraja JANUARA: Bikovi raspoloženi za ljubav, Blizanci na ivici da eksplodiraju…

Šta vas čeka do kraja JANUARA: Bikovi raspoloženi za ljubav, Blizanci na ivici da eksplodiraju…

22. siječnja 2018. 0 By Admin 1

VODOLIJA
Hrana
Vodolije u ovoj nedelji variraju i sa raspoloženjima, ali i sa apetitima. U jednom momentu ste gladni „kao vuk“, dok vam je u sledećem dovoljan samo po koji zalogaj da vam utoli glad. Ako vam ovo odgovara, to je skroz ok, samo gledajte da ipak izbegavate slatkiše u većim količinama.

 

Ljubav
Kako budete želeli – tako će vam biti. Slobodne Vodolije imaju izuzetne planetarne postavke koje ih podržavaju u onome što budu htele. Ako hoćete dobar provod i zabavu – može. Ako želite da flertujete, obavezno ili neobavezno – i to vam je otvoreno. Ako hoćete vezu sa zauzetom osobom (pa dobro, neke Vodolije možda to baš i hoće) – nikakav problem. Ako želite da se zaljubite – to vam je maltene pa sto posto zagarantovano. U prevodu – hajde vi se lepo opustite i uživajte u danima koji su ispred vas, može? A neka planete i zvezde rade svoj posao…..Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, malo ste se nešto unervozili ove nedelje, pa svaki čas nešto čačkate i bockate partnera. Na svu sreću, bezazleno…

 

Posao
Vodolije smatraju da je pravi trenutak da u ovoj nedelji pokrenu nešto novo i pokušavaju da naprave dogovore koji bi im išli na ruku. Savetuje vam se da ne žurite mnogo, jer znate kako se kaže – Sve što je brzo, to je i kuso….Stoji da je dosta toga na vašoj strani u ovom trenutku, ali više se oslanjate na element sreće nego na racio, što bi se u nekom kasnijem periodu moglo pokazati kao greška. Budite strpljivi i gradite to nešto novo što želite, ali korak po korak. Bolje je da samo planirate i analizirate….

 

Novac
Novac vas hoće, što je baš lepo od njega, jel da? Još kad biste vi umeli da baratate njime, to bi bilo više nego dobro….

 

 

Zdravlje
Bilo da ste mlađi ili stariji, možete tokom ove nedelje imati probleme sa nesanicom. Takođe – pronađite povremeno nešto više vremena za sebe.

 

 

 

RIBE
Hrana
Preskačete obroke, a najmanje pažnje obraćate na ono na šta biste trebali najviše – na doručak. Potrudite se da ovaj obrok bude obilan i raznovrstan, da vašem organizmu da dovoljno energije. Pokušajte da se više uvedete u red….

 

Ljubav
Ni pripadnici ovog znaka neće u narednom periodu biti imuni na mogućnosti paralelnih veza ili ulaska u odnos sa osobom koja je zauzeta. Vaše polje tajni je baš lepo aktivirano, pogotovo ako će dešavanja ići preko poslovnog segmenta. Baš taj poslovni segment može vam napraviti problem sa partnerom, jer ćete biti skloni da neuporedivo više vremena nego do sada provodite na poslu i da pomalo zanemarujete drago vam biće. Partner će sa pravom biti nervozan, a vi nećete pomagati smirivanjem situacije, već kao da ćete samo potencirati na problemu. Što se slobodnih tiče, sem opcije da uletite u neki odnos kao „treća osoba“ imate i priliku da preko prijatelja upoznate nekog ko je malo mlađi od vas.

 

Posao
Vrlo aktivan poslovni segment tokom ove nedelje. Od vas će se očekivati puna posvećenost i organizovanost i sigurno je da ćete imati obaveza preko glave. Da se razumemo, malo je verovatno da će oni sa kojima radite biti spremni da vam pomognu ili izađu u susret po nekim pitanjima, pa se pripremite da gro posla obavite baš vi sami. Nije pravi trenutak da donosite odluke na brzinu, bilo da je u pitanju početak novog posla ili prekidanje postojećih poslovnih veza. Sačekajte naredni period.

 

Novac
Neke troškove morate tokom ove nedelje da platite. Iako ste znali da oni dolaze, baš vam i nije milo da izvadite veću sumu novca iz džepa….

 

Zdravlje
I kod vas su tokom ove nedelje naglašene mogućnosti za povrede, ali i probleme u saobraćaju. Obratite pažnju na ono što se oko vas dešava.

 

 

prva.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6