Ako se ON OVAKO ponaša ti si NAJVEĆA ŽELJA NJEGOVOG SRCA

Ako se ON OVAKO ponaša ti si NAJVEĆA ŽELJA NJEGOVOG SRCA

23. siječnja 2018. 0 By Admin 1

Žena zna koliko je teško naći muškarca koji će je iskreno voleti, zato svoju ljubav čuva kao kap vode na dlanu.

 

Ono što je najvažnije, nije važno da li je muškarac uz vas u lepim trenucima, on treba da vam bude podrška i oslonac u svim pa i u teškim životnim trenucima.

 

 

Muškarac koji te zaista ceni i voli, nikada te neće napustiti kada je teško. Ako ste bolesni ili vam treba pomoć oko nečega nemojte se ustručavati da ga pozovete. Ako on zna da niste baš u dobrom stanju trenutno a ništa ne poduzima, rešite ga se. Taj muškarac vas ne ceni.

 

Ipak ako je vaš muškarac nežan i pruža vam podršku kada vam je potrebna, morate znato to da cenite.

 

Ako on poštuje vaše želje i ciljeve i brine o vašim potrebama, potrudite se da ne izgubite takvog muškarca. Svi mi imamo različite želje i potrebe, tako on će ostaviti fudbal ili odgoditi kafu sa prijateljima ako je vama potreban.

 

To je muškarac koji će uvek stati uz svoju ženu ili devojku. Na muškarca koji se  ovako ponaša žena uvek može računati. Morate znati da je ključ svake uspešne veze razumevanje, i uživanje u zajedničkim ineteresovanjima.

 

Možda ste primetile da se neki muškarci ponašaju drugačije kada su u društvu i kada su nasamo sa vama. Ako jeste znate koliko je to loše. Naprotiv, ako se muškarac ponaša jednako u obe situacije, on je muškarac sa stavom, i nije mu važno tuđe mišljenje sve dok ima ženu koju voli.

 

Muškarac koji poštuje ženu uvek će se isto odnositi prema njoj nezavisno od situacije.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3