Slika koju odabereš nosi ti važnu ŽIVOTNU PORUKU

Slika koju odabereš nosi ti važnu ŽIVOTNU PORUKU

23. siječnja 2018. 0 By Admin 1

SLIKA BROJ 1: Iza ove fotografije suhog lista i suhe grančice krije se simbolizam Tarot karte Smrt.

 

OTPUŠTANJE

Predstavlja zapravo potrebu za kretanjem u neku posve novu fazu – no prije toga nužno je da sve ono što je staro, što vam više ne treba – umre.

 

To može biti dugotrajan i bolan proces za vas, ali zapamtite da novo ne može doći dok ne umre sve ono staro što vas koči i sputava pri kreiranju novih poteza u svom životu.

 

Što se prije prepustite tome i svjesno prihvatite da je to dio života – prije ćete krenuti u nešto novo i pozitivno za vaš život.

SLIKA BROJ 2: Iza ove fotografije šume koju prikriva magla krije se simbolizam Tarot karte Mjesec.

 

SUOČAVANJE

Predstavlja sve ono unutranje, skriveno i mračno u vama. Može vam ukazivati na samozavaravanje, iluzije i konfuzije u životu. Vrijeme je da se pozabavite sa svojom nutrinom. Svojim ranjenim emotivnim poljem i strahovima. Trenutno niste u nekoj povoljnoj fazi života.

 

Kada je sve teško i kada sve boli – jednostavno nema smisla bježati od sebe samog. Važno je raditi na sebi. Nije ugodno baviti se vlastitim demonima – ali sada ste u toj fazi i važno je da se suočite sa time.

 

Ovo je važan ciklus čišćenja za vas i nikako nemojte ignorirati ovu poruku! Jedino što trebate je da se hrabro suočite sa mračnom stranom vaše osobnosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2