Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: Šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 18. februara 2018. godine)

Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: Šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 18. februara 2018. godine)

23. siječnja 2018. 0 By Admin 1

LAV (23. 7. – 23. 8)

POSAO Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Sunca, upozorava da pazite šta izjavljujete, ako se bavite zanimanjem zbog koga ste prisutni u javnosti.

 

Obilje i sreća

U vreme totalnog pomračenja Meseca, vladaoca vašeg astrološkog polja podsvesti, tajnih neprijatelja i prepreka, oko 31. januara, povedite više računa o finansijskim transakcijama, naročito ako ste žena na nekoj rukovodećoj poziciji. Posle 10. februara, ulaskom Venere, planete posla, u vaše osmo polje, možete da očekujete novčane dobitke.

 

 

LjUBAV U vreme prve Mesečeve četvrti, oko 24. januara, partner može da pokaže veću dozu ljubomore i posesivnosti, naročito ako ste žena. Posle 26. januara, Mars, planeta erotike i akcije, u petom polju, pod uticajem Neptuna donosi vam strastveni susret s vatrenim znakom. Sredinom februara, u vreme pomračenja Sunca, na nekom javnom skupu možete da upoznate šarmantnu osobu, ali nepouzdanu osobu, zbog koje biste kasnije mogli da imate problema, čak i u komunikaciji sa najbližom okolinom.

 

 

ZDRAVLjE Posavetujte se sa nutricionistom u vezi sa promenom načina ishrane. Rekreirajte se.

 

 

 

DEVICA (23. 8. – 23. 9)

POSAO U vreme prve Mesečeve četvrti u Biku, 24. januara, možete da očekujete poboljšanje finansijske situacije. Posle 26. januara, napet aspekt između planete sukoba, Marsa i Neptuna, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerstva, upozorava da izbegavate rasprave sa šefovima, kao i sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. U vreme pomračenja Meseca, oko 31. januara, možete da sklopite tajni dogovor sa osobom na položaju, naročito ukoliko se bavite privatnim biznisom. Početkom februara, klonite se rasprava sa mlađim saradnicima.

 

 

LjUBAV Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija i biznisa, u astrološkom polju posla, posle 1. februara, donosi vam nove kontakte i poznanstva sa interesantnim osobama. U vreme pomračenja Sunca, oko 15. februara, čuvajte platne kartice, ključeve, fleš memorije, ključeve i sl. Ipak, napet aspekt između Marsa i Neptuna, planeta sukoba i prevara, opominje da izbegavate rasprave s partnerom i članovima porodice.

 

 

ZDRAVLjE Čuvajte se za volanom. Obratite više pažnje na odredbe ugovora koje potpisujete ili odložite sudske procese.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6