Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: Šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 18. februara 2018. godine)

Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: Šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 18. februara 2018. godine)

23. siječnja 2018. 0 By Admin 1

VAGA (23. 9. – 22. 10)

POSAO U vreme prve Mesečeve četvrti, 24. januara, možete da dobijete isplativu ponudu za neki nov projekat ili poslovni angažman, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

 

Čudesna pozicija Merkura

Trebalo bi da iskoristite poziciju Merkura, simbola komunikacija i biznisa, do 30. januara, ako planirate put u inostranstvo ili proširenje saradnje sa strancima. U vreme pomračenja Meseca, oko 31. januara, možete da sklopite dogovor sa partnerima iz zemalja francuskog ili španskog govornog područja. Poslušajte savet jednog Jarca.

 

 

LjUBAV Oslabljena pozicija Sunca u astrološkoj kući ljubavi. Aspekti između Marsa i Neptuna, vladalaca astroloških kuća ljubavi i mentalnog stanja, posle 26. januara, upozoravaju da bi trebalo da izbegavate rasprave s partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U vreme pomračenja Sunca, sredinom februara, očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom koja se bavi zanimanjem zbog kojeg je prisutna u javnosti.

 

 

ZDRAVLjE Trebalo bi da se sa više poverenja okrenete alternativnim vidovima lečenja, naročito ako vam je imunitet oslabio.

 

 

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 21. 11)

POSAO U vreme prve Mesečeve četvrti, oko 24. januara, možete da očekujete dobitke preko kupoprodaje nekretnina. Jedan od vladalaca vašeg znaka, Mars, planeta akcije u polju novca, posle 26. januara, najavljuje mogućnost saradnje sa strancima. Iskoristite poziciju Merkura do 30. januara, ukoliko se bavite prevodilaštvom, predavaštvom ili ekonomijom, kako biste unapredili svoju poziciju na poslu. U vreme totalnog pomračenja Meseca, oko 31. januara, saradnja sa ženama donosi vam novčane dobitke, bez obzira na to kog ste pola.

 

 

LjUBAV Krajem meseca, na kraćem putu, predavanju ili seminaru, možete da upoznate zauzetu osobu koja zbog posla često putuje. Posle 10. februara, ulaskom Venere, simbola ljubavi, u vaše astrološko polje ljubavi, može da vas pogodi Amorova strela, tako da ćete biti na “sedmom nebu”. U vreme delimičnog pomračenja Sunca, oko 15. februara, klonite se rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, što se posebno odnosi na predstavnike vašeg znaka rođene u trećoj dekadi.

 

 

ZDRAVLjE Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu. Trebalo bi da proverite krvnu sliku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6