Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: Šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 18. februara 2018. godine)

Veliki horoskop za vladavinu Vodolije: Šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 18. februara 2018. godine)

23. siječnja 2018. 0 By Admin 1

STRELAC (22. 11. – 21. 12)

POSAO U vreme prve Mesečeve četvrti, oko 24. januara, izbegavajte konflikte sa nadređenima.

 

Pomračenje Sunca donosi novac

Mars, planeta akcije, 26. januara ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima. Možete da očekujete novčane dobitke preko poslova sa strancima, naročito ako se bavite turizmom, transportom, špedicijom, osiguranjem, marketingom. U vreme pomračenja Meseca, oko 31. januara, izbegavajte kupoprodaju nekretnina i pokretanje privatnog biznisa.

 

 

LjUBAV Već početkom perioda, vašu pažnju mogao bi da privuče neki Bik, Devica ili Jarac. Venera, planeta ljubavi, 10. februara ulazi u znak Riba, i u napet aspekt sa jednim od vaših vladalaca, Neptunom, zbog čega partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju. U vreme pomračenja Sunca, 15. februara, novac počinje da vam pritiče preko poslova sa strancima. Istog dana, Merkur, vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, ulazi u Vodoliju, donoseći vam ljubav preko interneta.

 

 

ZDRAVLjE Izbegavajte alkohol. Čuvajte se za volanom. Moguće su reumatske tegobe.

 

 

 

JARAC (22. 12. – 29. 1)

POSAO U vreme prve Mesečeve četvrti, 24. januara, finansijska situacija kreće nabolje. Posle 26. januara, Mars, simbol akcije ali i sukoba, ulazi u Strelca i počinje da obrazuje kvadrat sa Neptunom, simbolom obmana i zabluda, zbog čega bi trebalo da pripazite da ne postanete žrtva neke prevare ili intrige. U vreme pomračenja Sunca, sredinom februara, preko nekog mlađeg saradnika možete da stupite u kontakt sa potencijalnim investitorom projekta o kojem odavno maštate. U drugoj dekadi februara, možete da očekujete uvećanje zarade, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

 

 

LjUBAV Početkom perioda možete da upoznate vrlo šarmantnu osobu preko poslovnih kontakata, a krajem januara veće su šanse da uđete u tajnu ili paralelnu vezu sa nekom mladolikom osobom. U vreme pomračenja Meseca, simbola emocija koji upravlja vašom astrološkom kućom ljubavi, oko 31. januara, očekuje vas strastveni susret sa nekim vodenim ili zemljanim znakom. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, oko 7. februara, preko društvene mreže ili interneta možete da upoznate interesantnu osobu.

 

 

ZDRAVLjE Moguće reumatske tegobe. Kontrolišite krvni pritisak.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6