LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Eksplozija strasti za Lava, Ovan u tajnoj vezi, veridba za Škorpiju…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Eksplozija strasti za Lava, Ovan u tajnoj vezi, veridba za Škorpiju…

26. siječnja 2018. 0 By Admin 1

RAK

Ljubavni život Raka tokom februara 2018. godine je u ozbiljnoj atmosferi. Uz Saturna i Plutona u kući veza Raka zajednički je život pod teretom obaveza, zajedničkog napora ili interesa. Možda na stvari gledate zrelijim očima ili želite razotkriti neke istine u vezi vaših emotivnih potreba.

 

U prvoj dekadi Venerin uticaj donosi nove potrebe za analiziranjem situacija i stvari, za boljim razumevanjem ili razotkriva tajne. Zadnja dekada usmerena je prema intelektualnoj, kulturološkoj ili duhovnoj kompatibilnosti. Na kraju, ali ne i poslednje, nemojmo zaboraviti da se Jupiter nalazi u kući erotike Raka i taj deo ljubavnog života funkcioniraće savršeno. Ljubavnih ponuda neće nedostajati.

 

 

LAV

Tokom februara 2018. godine doživećete neke zanimljive događaje. Pre svega, Mars je u kući strasti Lava, što govori o eksploziji strasti i ljubavnog života. Mars donosi žeđ za pustolovinama, neobuzdane čežnje i goruće strasti. Može to biti ljubav na prvi pogled i snažna osećanja, ali događaji koji tome vode mogu biti užurbani i zato bi mogli da napravite neke ludosti i završite u nevoljama.

 

 

Pomračenje Sunca događa se u kući parova Lava i to je predispozicija neočekivanim događajima koji donose nešto posve novo. Najviše sreće u ljubavi imaćete tokom prvog dela februara, kada je i Venera u kući parova Lava.

 

 

DEVICA

U prvoj dekadi februara 2018. godine nema značajnih događaja, ali početkom druge dekade situacija se menja, i to na bolje. Venera ulazi 11. februara 2018. godine u kuću parova Device, što je dobra vest za Device, jer Venera donosi ljubav, razumevanje i sreću. Veće su šanse za ostvarenjem sreće, jer Venera pravi trigon s Jupiterom, vladarem kuće parova Device.

 

Najizglednije je da će se situacija pozitivno razviti kroz putovanje, druženja, razgovore ili razmenu poruka. Presudni faktor je mentalna podudarnost. Astrološki sklop je još povoljniji za ljubavni život u drugoj dekadi meseca kada Sunce prolazi kroz kuću parova Device.

 

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5