NEDELJNI KINESKI HOROSKOP DO 4. FEBRUARA: Tigra čeka lepo iznenađenje, Konj na putovanju, Zec u susretu sa starom ljubavi…

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP DO 4. FEBRUARA: Tigra čeka lepo iznenađenje, Konj na putovanju, Zec u susretu sa starom ljubavi…

27. siječnja 2018. 0 By Admin 1

ZEC

Nedavni događaji malo su vas poremetili i osećate nemir. Kako bilo, ova nedelja pružiće vam mnoštvo prilika da se ponovo vratite na pravi put. Posebno morate poraditi da jednoj određenoj vama bliskoj vezi (bilo ljubavnoj ili prijateljskoj). Nekim ljudima je potrebna dodatna pažnja i ohrabrenje. Krajem radne nedelje i tokom vikenda bićete u prilici da se ponovo povežete i uživate u starom društvu (opet, prijatelja ili ljubavnika).

ZMAJ

Ako ove nedelje ponovo postavite staro pitanje „Da li je problem u meni?“, odgovor će definitivno biti „Ne, u drugima je!“. Vi ste na pravom putu i radite ispravne stvari, bez obzira šta drugi kažu. Šta god odlučite da radite krajem nedelje uradite to temeljno i napravite ozbiljne planove. Odmorite se tokom vikenda.

ZMIJA

Očekujte dosta smeha i radosti ove nedelje, posebno po pitanju srca. I dalje ste veoma zauzeti, ali umete da pronađete vreme i odvojite ga za druge i pokažete im koliko cenite njihovo društvo. Sredinom nedelje dobro slušajte i povezujte stvari, jer ćete u protivnom morati sređivati neki haos. Nakon toga, naglasak je na uređenju odnosa i napretku, kao i raznim lepim druženjima.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4